Ботьо Ботев: Много хора биха могли да се страхуват от Алексей Петров

7565
Ботьо Ботев: Много хора биха могли да се страхуват от Алексей Петров
Снимка: БГНЕС

"Да се сплашва по този начин и с такова оръжие е абсурд. Не може да стреляш по този начин без да желаеш резултат. Килърите не са предвидили много неща."

Това коментира в студиото на bTV криминалистът Ботьо Ботев вчерашния опит за атентат срещу бившата барета Алексей Петров.

Покушението срещу Алексей Петров не е извършено с руско оръжие

Стрелбата по автомобила на Алексей Петров е извършена с РПГ. Това потвърди официално министърът на вътрешните работи, съобщава bTV. Ка...

Да се правят изводи към тоя етап е твърде рано, неща си свършат работата хората, които се занимават с този случай. Не считайте, че някой е задължен това, което се установява в хода на разследването да бъде оповестявано. Това е недопустимо, смята още Ботев.

"Аз съм убеден,че Петров в момента сам търси и прави изводите и анализите за това защо се е стигнало да този стрелба срещу него. До колкото обаче го познавам като характер, той няма да сподели с разследващите това, до което се добере", допълни Ботев. И подчерта,че е бил наясно с нещата по отношение на първия опит за убийство срещу Петров през 2002 година. Тогава, според него, нещата са били изключително професионално подготвени.

"При Алексей проблемите могат да дойдат от много страни. Той има доста врагове и да не кажа силна дума много хора биха искали отмъщение. Той дори в момента пречи и е опасен за някои хора", каза още спецът по криминалните дела.

Според него: "Много хора биха могли да се страхуват от Алексей Петров. Не само от управлението, във всички сфери и политика и бизнес."

Разследват опит за убийство във връзка със стрелбата по Алексей Петров

Рано да се издигат такива хипотези. Нормалното е да издигнеш по-тежката хипотеза и да работиш по нея до нейното оборване или потвържде...

 

 

 

 

Безобразие е, че става посред бял ден, България се изравнява с африканските държави

Безобразие е, че става посред бял ден и България се изравнява с латиноамериканските и дори африканските държави. Така лидерът на Патрио...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com