Февруарците замериха шефа на ДКЕВР с яйца*

40692
Февруарците замериха шефа на ДКЕВР с яйца*
Снимка: БГНЕС

Представител на Движението за граждански контрол замери председателя на ДКЕВР Светла Тодорова с яйца. Това съобщи за Actualno.com наш източник.

Днес ДКЕВР провежда открито заседание с обсъждания относно поскъпването на тока от 1 октомври. Очаква се цената на електроенергията да се увеличи с около 10%.

От Движението са нахлули в залата, където са се провеждали обсъжданията, и са се обявили против поскъпването на тока. Припомняме, че основателите на тази партия Дончо Дудев и Янко Петров бяха сред водещите лица на протестите през миналия февруари, които започнаха заради високата цена на тока.

Митинг на "Атака" пред МС срещу повишаването на цената на тока

Представители на "Атака" излязоха на протест срещу новото повишение на цената на тока от 1 октомври. Митингът на националистите се про...

По-рано днес пък представители на "Атака" се опитаха да влязат силово и да окупират сградата на ДКЕВР, въпреки че на открито заседание на ДКЕВР може да присъства всеки, който пожелае.

В момента общественото обсъждане на ДКЕВР продължава. То няма да бъде прекъснато заради провокацията на "Атака", заявили са от Комисията.

Към момента пред сградата на институцията няма полицейски коли, там на пост само четирима-петима полицаи. Самото обществено обсъждане продължава, въпреки опита "да се готви омлет".

Припомняме, че вчера хора от националистическата партия на Боян Расате нахлуха в сградата на бившия Партиен дом с цел да прекъснат заседание на ЦИК. Към момента 17-те младежи още са там, но се очаква около обяд да напуснат зданието

Сидеров има усещане за мисия

Имаме огромна мисия - отваряме очите на българите, за да знаят къде да вървят. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров при откриване...

Недоволството на предствителите на „Българския национален съюз – нова демокрация” (БНС-НД) бе предизвикано от факта, че ЦИК е забранила техен предизборен клип.

По думите на Боян Расате поддръжниците му са успели „да завземат” и трите етажа на сградата на ЦИК. Охраната е по-малко на брой от нас и затова успяхме – а сега всеки от нас може да излезе от сградата, но не може да се върне, обясни националистът.

Снимка: Архив

*Информацията е актуализирана

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com