Имало е скандал с кмета на Симитли, замесен е и шефът на една от големите ни строителни фирми

28046
Имало е скандал с кмета на Симитли, замесен е и шефът на една от големите ни строителни фирми
Снимка: БГНЕС

Действително е имало новогодишен сблъсък, в който е участвал кметът на Симитли Апостол Апостолов. Това потвърдиха източници на Actualno.com.

Според информацията на Actualno.com скандалът е със собственика на строителната компания "Агромах" (сегашното име е "Грома Холд") Методи Бачев. В официално изявление обаче "Грома Холд" каза, че Бачев не е в компанията от 4 години. Източниците ни казват, че Бачев е хвърлял бомбички от заведението си в центъра на Симитли, при изрична кметска забрана за използване на пиротехнически средства. Такава забрана беше наложена и в Ловеч. Кметът Апостол Апостолов е бил на площада и се е качил да направи забележка. Бачев обаче е започнал да ругае и псува кмета, станало е сдърпване и веднага са ги разтървали.

Роми връчиха грамота на кмета на Симитли

Темата за ромите и периодичните скандали, последният от които свързан със смъртта на 35-годишния Валери Дъбов от Кюстендил, който беше ...

От МВР също потвърдиха за скандала – както от II РУ в Благоевград, така и от пресцентъра на вътрешното министерство. Информацията е, че скандалът не е ескалирал и не е вярно, че има сериозно пострадал човек. Припомняме, че в БГНЕС се появи информация, че има 51-годишен мъж с избити зъби. А изданието enovina твърди, че мъж на име С. Топов пострадал при сбиване половин час след настъпване на 2020 година, наранено било и непълнолетно момче. Разпространява се и версия чрез Facebook група с името "АнтиГЕРБ", че Апостолов и синът му празнували в заведение, като не се уточнява дали то е на Бачев и че се подигравали на охраната, като в един момент охранител им се нахвърлил и ударил здраво кмета. Тепърва обаче се чака официално Районната прокуратура да даде подробности по случая и да изясни нещата.

До момента на публикуване на материала, кметът на Симитли не отговаря на телефона си, но Actualno.com ще му даде възможност да представи своята гледна точка публично, ако пожелае.

Припомняме и, че Апостолов и Бачев имат стара история. В края на лятото на 2015 година Бачев обяви на тържество на площада в симитлийското село Черниче, че "кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов". Преди две години "Агромах", която е известна с участието си в големи инфраструктурни обществени поръчки, официално смени името си и вече се казва "Грома Холд".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Скрити в издълбани самуни хляб: Задържаха контрабандни цигари

Батко му го возил: 6-годишно дете е в болница след инцидент с велосипед край Карнобат

За малко да го сгази камион: Дете мина на червено в Бургас

Как се развиват делата за клевета в Народния театър

Пиян шофьор предизвика катастрофа с пострадали в Казанлък

Хванаха жена, купувала скъпи телефони с чужди карти (СНИМКА)

Окрал казино, но вместо пари взел тръби: Арестуваха мъж в Камено

Инвалидни пенсии за над 100 000 лева: Две жени лъгали държавата с години

Добавил си 8 години стаж: Мъж опита да излъже НОИ в Кърджали

Жена е в болница след домашно насилие в Благоевградско

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com