Жена с 3,77 промила, с крадена кола и без книжка помете патрулка в Плевен

4509
Жена с 3,77 промила, с крадена кола и без книжка помете патрулка в Плевен
Снимка: БГНЕС

28-годишна жена, шофирала след употреба на голямо количество алкохол, помете две коли и патрулка с открадната кола в ж.к. „Сторгозия“ в Плевен.

28-годишна жена, седнала зад волана след солидна почерпка, помете две коли и патрулка с открадната кола в ж.к. „Сторгозия“ в Плевен. След зрелищна гонка с три полицейски автомобила, тя е била настигната. Тестът ѝ с дрегер за алкохол показал 3,77 промила. Освен това жената се оказала без книжка и била осъждана.   
Екшънът се разиграл в понеделник сутринта. Полицията получила сигнал след първите две ударени от жената коли. При преследването тя не реагирала на светлинните и звуковите сигнали. За да я спрат, едната патрулка препречила пътя ѝ. Вместо да спре обаче, жената се врязала в колата на полицаите. Те са с леки телесни повреди.
В момента шофьорката е задържана с прокурорска мярка до 72 часа. Предстои внасяне на искане в Окръжен съд Плевен за вземане на най-тежката мярка - задържане под стража.
Окръжната прокуратура в Плевен наблюдава досъдебно производство, по което тя е привлечена  като обвиняема за три престъпления.28-годишна жена, шофирала след употреба на голямо количество алкохол, помете две коли и патрулка с открадната кола в ж.к. „Сторгозия“ в Плевен.

Тя е влязла в гонка с три полицейски автомобила и е била настигната и спряна. Тестът ѝ с дрегер за алкохол показал 3,77 промила. Освен това жената се оказала без книжка и била осъждана, съобщиха от Окръжна прокуратура - Плевен.

МВР арестува пиян шофьор в Пловдив, предложил подкуп на полицаите

Шофьор, предложил подкуп на пътни полицаи, е задържан в Шесто РУ в Пловдив, съобщиха от МВР.  След 22:30 ч. в събота екип на сект...

Събитието се разиграло в понеделник сутринта. Полицията получила сигнал след първите две ударени от жената коли. При преследването тя не реагирала на светлинните и звуковите сигнали. За да я спрат, едната патрулка препречила пътя ѝ. Вместо да спре обаче, жената се врязала в колата на полицаите. Те са с леки телесни повреди.

В момента шофьорката е задържана с прокурорска мярка до 72 часа. Предстои внасяне на искане в Окръжен съд - Плевен за вземане на най-тежката мярка - "задържане под стража".

Окръжната прокуратура в Плевен наблюдава досъдебно производство, по което тя е привлечена като обвиняема за три престъпления.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Инвалидни пенсии за над 100 000 лева: Две жени лъгали държавата с години

Добавил си 8 години стаж: Мъж опита да излъже НОИ в Кърджали

Жена е в болница след домашно насилие в Благоевградско

Мними гадателки основаха първата ясновидска къща у нас

По инициатива на ДАНС: Международна операция ще пресича контрабандни канали

Разбивал наред: Хванаха мъж, повредил 7 автомобила във Враца

Внук отмъкна 25 000 британски лири от дядо си в Хасково

Мигрантски наплив към София: МВР хвана 12 души в бус

Разбиха схема за преработка и разпространение на оръжия

За да има дело: Прокуратурата трябва да преработи обвинителния акт по "НАПлийкс"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com