X
 
 

Йордан Лечков иска по-голямо обезщетение от държавата

16 000 лева обезщетение от страна на прокуратурата не е достатъчно. Това заяви бившият кмет на Сливен и футболен герой от САЩ’94 Йордан Лечков.

Става въпрос за няколко дела, свързани с обществени поръчки. Упълномощавам ви от мое име да говорите за Делян Пеевски и за шпиц командите от прокурори. Изпълняват се поръчки, в нашата държава има много зависимости – въпросът е да опраскаме човека отстреща, без значение кой е. Трябва да действаме зъб за зъб, око за око, възмутено каза Лечков пред Нова телевизия.

Йордан Лечков съди държавата

Йордан Лечков съди държавата за 50 хил. лв имуществени и 1000 лв. Неимуществени вреди. Заседанието се е провело на 4 февруари в Окръжен...

Обезщетението е заради дело, по което Йордан Лечков беше оправдан. Лечков бе обвинен, че през 2010 г. като кмет е използвал служебното си положение, за да набави облага за 5600 лв. за частна фирма от ремонта на оградата на Трето основно училище. Йордан Лечков беше кмет на Сливен от 2003 до 2011 години, съди държавата за 50 хил. лева имуществени и 1000 лева неимуществени вреди.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 22 ноември

Овен Днес ще ви се случи нещо хубаво. Не го търсете и не го дебнете, за да не се уплаши и да не избяга. Телец През този ден може да се решите да признаете...

Последно в Актуално