X
 
 

Опасността за здравето на Маринела Арабаджиева била реална

3911 1
Опасността за здравето на Маринела Арабаджиева била реална
Снимка: Виктория Груп
Хипертония втора степен, създаваща реална опасност за живота, спиране на моторните функции на жизненоважни органи, многократно колабиране са част от сериозните здравословни проблеми, засегнали бизнесдамата Маринела Арабаджиева.

В официално становище на болницата на затвора се казва, че там не могат да положат необходимите грижи предвид критичното й състояние.

Спецпрокуратурата протестира домашния арест на Маринела Арабаджиева

Специализираната прокуратура внесе в съда протест срещу изменението на мярката за неотклонение на Маринела Арабаджиева от задържане под...

Експертните лица също потвърждават, че жената е с реална опасност за живота й.

Съпругата на Ветко Арабаджиев беше освободена под домашен арест от Специализирания наказателен съд на 18 сетпември 2019г. Спецпрокуратурата протестира мярката.

В края на юли наблюдаващият прокурор е разпоредил Арабаджиева да бъде настанена за терапия в болница „Лозенец“, но тя е отказала в собственоръчно написана декларация заради унизителното третиране при предишния й престой в болница - жената е била непрекъснато вързана с белезници за леглото и това нехуманно отношение е възпрепятствало нормалното й лечение, припомня Darknews.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември

Овен Овните ще имат нужда да бъдат разбрани и да говорят, да споделят, да разсъждават. Хубавата новина, е че половинката ще подходи с разбиране...