Пиян руснак нападна лекарка в Хисаря

2773
Пиян руснак нападна лекарка в Хисаря
Снимка: БГНЕС

В ареста е прибран 58 годишният Владимир Сахаров, руски гражданин, който живее от три години в Хисаря. На 7 юни тази година той се обадил на тел. 112 и поискал медицинска помощ в дома си заради коремни болки.

Медицински екип веднага се отзовал на повикването. Вместо да отговори какви са му оплакванията, Сахаров започнал да заплашва лекарката с убийство, след което станал от леглото, извадил нож от близкия шкаф и го насочил срещу нея. Казал е буквално: "Аз ей сега ще те убия". В това време от екипа са подали сигнал до полицейското управление, откъдето дошъл полицейски екип и се намесил, предотвратявайки по-нататъшни агресивни действия. Руснакът заплашил и полицаите, предаде БГНЕС.

Биячът на лекари в Бургас остава за постоянно в ареста

Районният съд в Бургас остави за постоянно в ареста 22 годишният Кирил Нойков, който в ранните часове на 24 май нападна и преби лекари ...

Установено е, че бил пиян. Няма пострадали при инцидента. Той е задържан за 24 часа по Закона за МВР, утре ще бъде задържан за още 72 часа с прокурорско постановление. Очаква се да бъде привлечен като обвиняем за закана за убийство и закана срещу орган на властта за причиняване на телесна повреда. Районна прокуратура- Пловдив наблюдава бързото производство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com