Предположение в медиите - в какво състояние е бил Кристиан Николов, за да кара като безумен

16174
Предположение в медиите - в какво състояние е бил Кристиан Николов, за да кара като безумен
Снимка: БГНЕС

Дилърът, който е продал дрога на Кристиан Николов, вероятно е смесил кокаин с амфетамини, което се прави, за да иска "потребителят" още. Кокаинът и амфетаминът "вдигат", а марихуаната и бромазепамът "свалят" и успокояват, пише в. "24 часа", който се позовава на свой източник - бивш дилър.

Досега според експертизата по делото Николов е взел 4 вида дрога - кокаин, амфетамини, марихуана и бромазепам. Той взел коктейл от всички дроги часове преди инцидента. Заради това е обвинен в умишлено убийство на журналиста.

Адвокат: Майката на Кристиан не е знаела, че синът ѝ употребява наркотици

Дело като като дело. Всеки има право на зашита, включително и Кристиан. Това заяви адвокат Константин Симеонов, който е защитник на Дес...

"Хората, които взимат амфетамин, пушат и марихуана после, за да ги успокои и да могат да заспят. Бромазепамът в комбинация с останалите наркотици се действал на Кристиан унасящо и спокойно", казва бившият "готвач" на дрога. Според него е възможно Николов да се е блъснал в колата на Милен Цветков в състояние, близо до заспиване.

Бромазепамът е успокоително, познато и като лексотан. Медикаментът може да се купи от аптека само със зелена рецепта, подписана от лекар. Към това лекарство можеш да се пристрастиш.

Винаги започват с марихуана. После от интерес пробват амфетамин и екстази. Ако имат късмет, спират дотам. Последната стъпка е хероинът, коментира източникът на "24 часа".

Той коментира и т.нар. кристали, които се "готвят" от запознати. Необходимите продукти се набавят от аптека и от магазин за битова химия. Прахчето действа като афродизиак и усилва сексуалното желание у жените.

Обвиненият за смъртта на Милен Цветков няма да обжалва ареста си

Адвокатът на обвинения за смъртта на Милен Цветков Кристиан Николов заяви, че клиентът ѝ няма да обжалва постановлението за постоянен а...

"В дискотеките по Слънчев бряг мъжете слагат кристали в чашата на непознато момиче. Кристалът лесно се разтваря в алкохол и не оставя следа, защото е безцветен. В комбинация със спиртна напитка ефектът се засилва", разказва бившият готвач на дрога.

След питието и без да подозира нищо, жената бързо губи задръжки. Под влиянието на дрогата е склонна да прави секс и с непознати. Стига се до оргии, извращения и гаври.

Най-новото на пазара е оризова хартия, полята с наркотика в течно състояние. Дрогата изсъхва и попива в листчето. Слага се под езика, за да има по-бърз ефект. Наркотикът трудно се открива, защото прилича на обикновени листчета.

Най-търсеният и продаван наркотик в последните години е "кокаинът за бедни", познат още като “сливенски кашкавал” или просто пико.

Героиня от "Яневагейт" предупреждава, че заради обвинението, Кристиан Николов може да бъде изцяло оправдан

Състав на Софийския градски съд остави в ареста Кристиан Николов. "Умолявам съда за по-лека мярка, за да мога да завърша образованието ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Стрелба край Цалапица, има задържани

Хванат в крачка: Крадец скочи от терасата в Плевен

Агресия на пътя: Шофьор замери жена със запалена цигара и я хвана за врата в Софи

Мъжът ѝ я замерил с порцеланова чиния: Жена е с порезни рани

Засякоха шофьори, карали с 90 км/ч над ограничението в Сливенско

Започна дело за крупна измама с пенсионни вноски в Пловдив

"Дано смъртта ми е лека": 4 години от убийството на Милен Цветков

Опразниха кошарата на човека: Откраднаха овце и агнета във Врачанско

Задържаха руски гражданин в Бургас – ето защо

Пуснаха от ареста обвинения за поругаването на гроба на патриарха

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com