X
 
 

Продължава полицейската акция по издирването на Стоян Зайков в Костенец

3270 0
Продължава полицейската акция по издирването на Стоян Зайков в Костенец
Снимка: iStock/Guliver
Полицейската акция в Костенец по издирването на заподозрения в две убийства Стоян Зайков продължава, предаде БГНЕС.

Вчера в търсенето се включи и хеликоптер. Мъжът е в неизвестност от 9 май, когато беше открито тялото на бившата му приятелка, от която има дете. На 16 май пък полицията откри и тяло на мъж, който живеел в непосредствена близост до дома на Зайков. По данни на МВР мъжът е бил убит с ловна пушка, а освен съсед, е и братовчед на издирвания. Мъжът дори е бил сред разпитваните след изчезването на Зайков.

Продължава издирването на мъжа, заподозрян за убийството в Костенец

Трети ден продължава издирването на мъжа, заподозрян за убийството на жена в Костенец. До момента баретите са претърсили хижи и изоста...

Пълна блокада има на входовете и изходите на града. И щателна проверка на всички автомобили, както и на лични документи на всички влизащи в него. Блокиран беше и кварталът, където са живеели издирваният Стоян Зайков и жертвата на второто убийство- Валентин Петров.

„Работим с екип психолози, които правят профил на издирвания. Той може и да не е в града, но ние сме длъжни да проверим“, каза вътрешният министър Младен Маринов и подчерта, че МВР няма данни Зайков да е напуснал страната.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители