Пуснаха Пeрата под гаранция

981
Пуснаха Пeрата под гаранция
Снимка: Е-burgas.com

Бургаският окръжен съд измени мярката „домашен арест“ на Петър Низамов-Пeрата в по-лека - парична гаранция от 3 хиляди лева.

Докато заседаваха съдиите, привърженици на бургазлията, станал известен с поставянето на свински опашки на бежанци, направиха протест и започнаха подписка срещу ислямизацията на Европа пред Съдебната палата.

Петър Низамов, ловецът на мигранти: Работя патриот

Петър Низамов-Перата, станал известен с това, че върза ръцете на група мигранти със „свински опашки" заяви, че работи патриот и с...

Не милост, а справедливост поиска днес от Окръжния съд Петър Низамов, който от април е под домашен арест. Мотивите за промяната на мярката бяха, че няма опасност Перата да се укрие или да извърши ново престъпление, както и че трябва да се грижи за семейството си. Решението беше прието с бурно одобрение от близо 25 негови поддръжници от цялата страна.

"Благодаря на съда, че не се поддаде на натиска и определи обективно. Оттук нататък мога само да кажа, че зад нас е България. Нямаме право на нито една крачка назад", каза той.

Подписка против квотното разпределение на бежанците започна пред съда, а хора от различни организации се обявиха против ислямизацията.

"Това са хора, които не са бежанци, а нашественици. Това са цивилни войници, които идват да разпалят Европа. Вие виждате, не сте слепи, какво става по света", каза Силяна Тодорова от Варна.

Възможно е холандски националисти да дойдат да "помагат" за опазване на границата ни

Вероятно още холандски националисти ще посетят границата ни до месец. Това стана ясно след посещението на Татяна Фестерлинг на българо-...

"В силно патриотично настроение сме и сме допътували до Бургас, за да присъстваме в защита на Перата и не искаме никакви чужденци да навлизат в нашата територия", каза друг от поддръжниците на Низамов - Стойчо Гергинчев от Бургас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com