СДВР призовава за съдействие по случая с убийството в Борисовата градина

16093
СДВР призовава за съдействие по случая с убийството в Борисовата градина

"Колегите работят денонощно: и събота, и неделя. Всеки един от тях има силна мотивация случаят да бъде разкрит. Колегите изживяват случая и в професионален аспект, и в личен.

Това каза пред журналисти директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов във връзка с убийството на Георги в Борисовата градина и добави: "Молбата ми е да се активират хората и да получаваме сигнали за това, което пуснахме като видео."

Бъчварова: Скоро ще има яснота по убийството на "Струма"

Скоро ще има яснота по убийството, заяви министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова, предаде БНР. "Мога да кажа, че МВР работи м...

 Шефът на СДВР добави, че продължава да се обработва изключително голям обем информация.

"Ако се издадат подробности, ще е зле за разследването. Пускат се сигнали и съответно всеки един от тях изисква проверка - до окончателно отпадане на проверката на лицето и установяване на неговото алиби към момента на извършване на убийството. Нека хората бъдат още по-активни", допълни още Маринов.

 

Молбата ми е да се активират хората и да получаваме сигнали за това, което пуснахме като видео. Това каза пред журналисти директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов във връзка с убийството на Георги в Борисовата градина. „Колегите работят денонощно, и събота, и неделя. Всеки един от тях има силна мотивация случаят да бъде разкрит. Колегите изживяват случая и в професионален аспект, и в личен“, обясни Маринов.

Шефът на СДВР добави, че продължава да се обработва изключително голям обем информация. „Ако се издадат подробности, ще е зле за разследването. Пускат се сигнали и съответно всеки един от тях изисква проверка - до окончателно отпадане на проверката на лицето и установяване на неговото алиби към момента на извършване на убийството. Нека хората бъдат още по-активни“, допълни Младен Маринов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com