Палео диета побеждава болестите

19047
Палео диета побеждава болестите

На 1 април излиза „Палео диета – свалете килограми и бъдете здрави, като ядете храните, за които сте създадени".

Книгата е израз на дългогодишния интерес на д-р Лорън Кордейн към връзката между диетите и здравето. Той аргументира убеждението си, че ние, съвременните хора, сме генетично пригодени да се храним с онова, с което са се хранили нашите ранни предци – ловците събирачи. Палео диетата е единствено способна да побеждава болестите, да осигурява максимум енергия и да ви поддържа естествено стройни, силни и активни, като в същото време ви предлага вкусно и засищащо хранене.

Това е най-нашумялата в последно време диета в световен мащаб с много добри резултати. Числи се към т. нар. протеинови диети с тази разлика, че допуска консумирането на неограничени количества зеленчуци и плодове. У нас също е много популярна в интернет, но това е първата книга на българския пазар, която обяснява в подробности как функционира диетата, при това от нейния създател д-р Лорън Кордейн.

Д-р Лорън Кордейн е автор на множество обзорни публикации и три популярни книги, които разкриват последните му научни открития. Изследванията му са насочени към еволюционната и антропологичната основа на здравословното хранене. През последните пет години вниманието му е насочено към вредите от високото гликемично натоварване, произтичащо от типичния за западния свят хранителен режим.

"Поправките" - завладяващ трагикомичен роман

„Поправките“ разкрива участта на средностатистическо американско семейство, повярвало в „най-дълго продължилия иконом...

Цена: 15 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com