Смях и сълзи с "Афера по никое време"

18643
Смях и сълзи с "Афера по никое време"

Ако трябва да съм откровена, понякога ми се е случвало да си фантазирам, че Фил е умрял. Не че съм го мислила сериозно, винаги е било между другото и най-добронамерено... Както прави отегчена жена с две малки деца, омъжена прекалено дълго за човек, който за нищо на света не би могъл да се нарече забавен и добър.

Но нелепа приумица на съдбата освобождава Попи Шилинг от оковите на досадния й брак без любов. И тя изпитва... облекчение. Сега обаче Попи е изправена пред предизвикателството как най-пълноценно да се възползва от новопридобитата свобода. Объркана от всички примамливи възможности, които се отварят пред нея, Попи се хвърля през глава в поредица от авантюри. А сърцето й сякаш сочи в посока на единствения мъж, който не може да бъде неин.

Да убиваш е изкуство в „Скулптора”

Прокурор Дерек Никълсън е брутално убит в леглото си. Детектив Робърт Хънтър е изненадан от безсмисленото престъпление – мъжът е ...

Катрин Елиът е авторка на романите „Мъже под наем”, „Всички готини са женени”, „Брачна тройка”, „Стари вещи, нов живот”, „Денят не си личи от сутринта”, спечелили сърцата на милиони читателки в целия свят, а сега се завръща по-добра от всякога. Книгата излиза на родния пазар на 1 октомври.


Цена: 14 лв.

 

„Играта на Ендър” – фантастичният роман на Орсън Скот Кард

Спечелила милиони читатели по света, награждавана и всепризната за един от върховете във фантастиката, „Играта на Ендър” е ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com