10 психологически трика за привличане

27396
Снимки: Unsplash

Как можем да привлечем човека, когото харесваме? В тази статия ще разгледаме топ 10 на стъпките, които можем да направим, за да привлечем обекта на нашия интерес. Вижте как: 

1. Уверете се, че сте мъжа или жената, които търсят

Как можете да накарате човека, когото харесвате да се влюби във вас? Повечето хора имат списък (дори и да не е записан) на качествата, които искат в партньора. Те могат да бъдат повърхностни, като цвета на косата им или любов към животните. Очевидно в списъка на задължителните неща има някои задължителни. Уверете се, че отговаряте на критериите за това какво иска вашият потенциален партньор, като направите малко проучване и научите за техните интереси.

2. Разберете какво липсва в живота им и след това запълнете тази дупка

Хората, които търсят партньори, обикновено търсят сходства, но това, което те може би не осъзнават, е, че се нуждаят и от някой със силни страни, които нямат, осигурявайки баланс. Ако вашето момиче или момче са несигурни и им липсва самочувствие, покажете им колко сте уверени и уверени в себе си. Те ще ви привлекат подсъзнателно, защото вие сте пример за това как биха искали да бъдат.

3. Бъдете загадъчни

Не казвайте на обекта на своята обич всяко едно нещо за себе си на първата среща. Дайте им малки парчета информация, за да продължат да искат повече. Всеки обича добрата мистерия и ако не разкриете всичко, това ще заинтригува потенциалния ви партньор.

4. Направете се на разположение ... но само до известна степен

Колко време отнема да накараш някой да се влюби в теб? Докато средната продължителност на времето е около три месеца, предоставянето на разположение на обекта на вашата привързаност може да увеличи шансовете ви и да ускори процеса. Колкото повече положителни взаимодействия имат с вас, толкова повече ще искат да прекарват времето си с вас. Но хората не искат това, което могат да получат твърде лесно, така че е добре понякога да са недостъпни. Дистанцирайте се, без да изглеждате твърде отдалечени и незаинтересовани. Искате да им покажете, че сте невероятни и имате пълноценен живот.

5. Не карайте да изглежда, че се опитвате твърде много

Ако излезете отчаяни, ще изплашите потенциалния си партньор и ако сте твърде упорити, можете да излезете като твърде нуждаещи се и натрапчиви. Добре е да покажете, че се интересувате, но не и че това е всичко, за което мислите. Може да имате флирт напред-назад, но ако винаги реагирате бързо, те ще започнат да се чудят защо прекарвате цялото си време в чат, вместо да изпълнявате задълженията си. 

6. Имайте общи приятели

Един чудесен трик за незабавно сваляне на етикет

На всеки от нас поне веднъж му се е налагало да се сблъска с проблема залепен етикет на чиния, кутия, бутилка, ваза, или чаша. Желаниет...

Ако споделяте приятели с човека, в когото сте влюбени, това не само ще ви даде всякакви неща, за които да говорите, но и подсъзнателно ще им даде да разберат, че могат да ви се доверят. Свързани сме с доверието на онези, за които другите могат да гарантират и това е една от причините толкова много хора да срещат любовта на живота си чрез общи приятели.

7. Огледално следете техните действия

Това изглежда малко зловещо, но се използва от години с известен успех. Огледалното отразяване е свързано с партньора ви, като сте в крак с действията им. Ако те отпият от питието си, вие отпивате от питието си; ако те се наклонят, когато разказват увлекателна история, вие също се навеждате. Когато копирате движенията на тялото на някого, това ще ги накара да повярват, че двамата се синхронизирате и те няма да могат да устоят да се чувстват привлечени от вас.

8. Повтаряйте нещата, без да ви е скучно

Ако по време на разговор споменете нещо, което изглежда привлича интереса им, направете го редовна тема. Този непрекъснат разговор ще остане в подсъзнателната част на съзнанието им и ще бъде друг начин за тях да ви свържат с някой, който е интелигентен и страхотен събеседник.

Защо не ти пише пръв, но ти отговаря веднага, когато го потърсиш?

Когато някой красавец се появи в обкръжението ни, не се бавим много и намираме координатите му в социалните мрежи. Разменяме си приятел...

9. Правете неща, които карат хората да ви смятат за позитивен човек

Когато хората чуят името ви, мислят ли за вас като за забавен и щастлив човек или ви свързват с някой, който е изключително негативен и неприятен? Всички знаем, че всеки от нас има някои отрицателни атрибути, но това не трябва да бъде цялостното ви изображение. Човекът, в когото искате да се влюбите, е длъжен да разпитва за вас. Искате хората да ги уведомят, че сте забавни, приключенски настроени, честни и надеждни. Правете доброволческа работа или плащайте за човека зад вас в Starbucks.

10. Кажете им, че обичате деца, животни или и двете

Когато мислим с какъв човек бихме искали да сме в дългосрочни отношения, всички ние искаме някой, който се грижи и обича. Като им показвате, че се грижите за другите, вие ги привличате.

Източник: yourtango.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com