10-те женски действия, които МНОГО допадат на мъжете

4888
10-те женски действия, които МНОГО допадат на мъжете
Снимка: iStock

Понякога в стремежа си да привлечем даден мъж, ние правим неща, които имат точно обратния ефект. А в други ситуации действаме естествено, без дори да ни прави впечатление, че мъжът до нас е възхитен. Нека видим част от тези наши действия, които се харесват на мъжете, без дори да предполагаме:

Полагате глава на гърдите му

Това е интимен за мъжа момент. Лежите на дивана, гледате телевизия или просто си почивате и в един момент полагате глава на гърдите му – наистина това ваше действие може да разтопи сърцето му.

Имате нужда от неговата помощ

Мъжете обичат да се чувстват необходими на жената. Искат да бъдат полезни и да са герои в женските очи, затова и когато ги помолите дори за нещо минимално – на тях им се харесва. 

Когато правите първата крачка

5 зодии, които обожават лоши момчета

Всеки човек бива привлечен от различен тип партньори на даден етап в живота си. Поради емоционални причини харесваме различни хора, кои...

Все повече мъже предпочитат дръзки и смели жени, които знаят какво искат и се борят за него. Затова и им допада, когато именно жената направи първата крачка. Понякога мъжете не са напълно убедени, че ще ги харесате, затова пък вие смело може да им го покажете.

Когато му казвате колко е ценен за вас

За мъжете е важно да знаят, че са оценени и важни за любимата жена. Не забравяйте да му го напомняте от време на време, определено ще повишите настроението му.

Когато сте искрени относно чувствата си

Мъжете не могат да прочетат нашите така забъркани мисли, затова най-харесват, когато говорите открито и откровено за чувствата си, дори да не касаят директно любовните ви взаимоотношения.

Проучване: Жените правят повече за опазване на климата спрямо мъжете

Жените са направили по -големи промени в личните си навици за справяне с изменението на климата, отколкото мъжете, сочи проучване, публ...

Когато го хвалите пред други хора

Мъжът е истински поласкан и горд, когато му правите комплименти и го хвалите пред други хора. Без значение за какво става въпрос, за един мъж е наистина важно да знае, че любимата му се гордее с него.

Когато наистина го слушате

Да сте добър слушател не е лесно, но на мъжа му прави впечатление, когато една жена слуша историите му с интерес и се опитва да вникне в същината на разказаното.

Осъществявате зрителен контакт

Тези жени никога не са щастливи в любовта

Повечето жени се сближават единствено с мъже, към които чувстват привличане. Обикновено този подход работи. Но не малка част от жените ...

Може би погледите, които си разменяте по време на флирт или пък когато сте вече в сериозна връзка, са най-приластяващото нещо. В различните етапи от връзката те символизират различни емоции – обич, харесване, грижа и т.н.

Малки изненади

Не само жените обичат изненадите, мъжете също харесват, когато неочаквано им купите любимия десерт или пък им направите символичен подарък.

Когато му показвате, че го познавате отлично

Запомнили сте какво харесва и какво не, какво ви е говорил и какви са плановете му за бъдещето – това определено ще ви донесе много плюсове и ще ви издигне в неговите очи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Яде ли се кората на райската ябълка?
Яде ли се кората на райската ябълка?

Мнозина вече свикнаха в студения сезон с ярко оранжевите плодове на райската ябълка, които са не само вкусни, но и полезни. Д-р Лидия Квашнина...