10-те принципа на истинската жена

7844
10-те принципа на истинската жена
Снимка: iStock/Guliver

Нежната половина на човечеството е готова да отдели много време, за да създаде безупречна прическа, прекрасен грим и модерен маникюр, но не всяка жена се замисля колко фундаментално е социалното й поведение в обществото.

В крайна сметка, мнението на хората около вас до голяма степен зависи от вашите действия и постъпки. И ако винаги искате да изглеждате „най-добре“, тогава трябва да обърнете внимание не само на цвета на ноктите и нюанса на червилото, но и на това как се държите в компанията на други хора.

За да станете истинска жена, трябва да работите усилено, върху себе си. Трябва да придобиете максимални знания за това как да се държите в определени ситуации и с различни хора. Истинската жена е не само красиви обувки на висок ток, стилни дрехи и фешън прическа, но и добро възпитание, образование и способност да се представя достойно в обществото.

По-долу са посочени 10 принципа, които ще ви помогнат да станете истинска дама и да зарадвате другите с красотата и благородството си:

 1. Не преследвайте дадени събития, не изпитвайте страдание от миналото, не живейте само в бъдещето.

Една дама е длъжна да се държи благородно, независимо от обстоятелствата в живота си. Не е нужно да казвате на всички, че утре ще отидете на фитнес, ще отидете на почивка или че любовникът ви някога ви е напуснал. Старайте се да бъдете щастливи всеки ден. Споделяйте само положителни неща с другите. Истинската жена не трябва да съжалява. Ето, защо научете се да контролирате собствените си чувства. Научете се да взимате само най-доброто от всеки момент и днес да е за вас най-прекрасният. Не мислете, какво ще се случи утре.

 2. Каквото и да се случи – не губете своята женственост и привлекателност.

Никоя ситуация не трябва да оправдава небрежния ви вид и лошото настроение. За да бъдете винаги на върха - култивирайте женствеността в себе си всеки ден, през целия си живот. В крайна сметка, както всички знаем, няма граници за съвършенството. Истинската жена винаги изглежда прилично, дори и да е имала много тежък работен ден.

 3. Обичайте собствената си възраст.

Една жена е красива на всяка възраст. Основното нещо е да го разберете и да го приемете за даденост. Тогава и на 60 ще получавате комплименти като и на 25. Не забравяйте, че поведението ви трябва да е подходящо за вашата възраст, но не забравяйте, че усмивката и доброто ви настроение винаги ще ви помогнат да се откроите от тълпата.

 4. Вземете различна гледна точка от тази на самотата.

Почти всички дами, които нямат своята сродна душа, предизвиква само съжаление от страна на останалите. Дори в такава ситуация се опитайте да намерите положителната страна. Може да посветите цялото си време на самото съвършенство. Например, отидете на фитнес или се запишете на курс по чужд език. Винаги бъдете щастливи, независимо от броя на мъжете в живота си.

 5. Колкото и странно да звучи, не трябва да преодолявате трудностите, а по-скоро да ги заобикаляте.

Силната жена, която е свикнала да се справя с всички належащи проблеми през целия си живот, като правило, не е привлечена от мъжете. Причината за това е, че преодоляването на трудностите е изключително мъжка прерогатива. Няма нужда да се превръщате в жена, която е способна да спре препускащ кон и да влезе в горяща колиба.

 6. Не обръщайте внимание на мнението на другите.

7 неща, които могат да превърнат една жена в старица

Дяволът е в детайлите – това е неоспоримата истина, когато става дума за стил. Нужно е да се допусне само една незначителна грешк...

Всяка истинска жена трябва да знае собствената си стойност и да не се притеснява, че някой няма да похвали новата й рокля или да направи комплимент, колко добре изглежда.

 7. В никакъв случай не трябва да се самосъжалявате.

Спрете да казвате на всички колко сте уморени или колко сте зле. Научете се, да живеете, напротив на всичко останало. Казвайте на всички, колко сте добре. Винаги вървете през живота с високо вдигната глава.

 8. Научете се да се цените като представителка на нежния пол.

В крайна сметка да бъдеш жена е истински подарък.

С тези 5 модни трика, винаги ще изглеждате ЛУКСОЗНО, независимо какво носите

Не винаги имаме възможност да си купуваме по-скъпа и премиална мода и в повечето случаи конфекциите изглеждат еднакво във всички магази...

 9. Във всяка житейска ситуация – знайте стойността си.

Проблемът за много жени е ниското самочувствие. И ако не цените себе си, тогава хората около вас няма да направят това. Винаги помнете, че сте уникален човек с много добродетели и почти никакви недостатъци.

 10. Намерете своя житейски ритъм.

Тук е важно да дефинирате своите желания и цели.

Използвайте тези 10 принципа и станете по-добри. Превърнете се в истинска жена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com