10 вярвания за привличане на късмет и пари в дома ви

16481
10 вярвания за привличане на късмет и пари в дома ви
Снимка: iStock

Хубаво е да имаме пари, които да ни донесат спокойствие и сигурност. Често обаче колкото и да работим, те сякаш все се изпаряват или се появяват неща, които изискват плащане и спестяванията ни отиват точно там. Как да привлечем парите и да вибрираме на тяхната честота, така че да дойдат и да се задържат при нас? Ето 10 народни вярвания за привличане на пари, които ще ви помогнат да ги задържите при себе си.

Оставете заплатата си да прекара една нощ в пълния си капацитет – важно е заплатата да прекара една нощ в дома ви, за да се запознае с него, да го обикне и да ѝ бъде приятно да прекарва време в него. Не бързайте да харчите парите веднага щом ги получите.

Пари на заем – ако давате пари на заем, е хубаво или да си потърсите в определен срок, или да забравите за тях и да ги дадете от сърце. Иначе, давайте или вземайте пари на заем сутрин, не вечер, защото се смята, че ако го направите вечерта, няма да ги привлечете обратно към себе си. По-добре е да давате, отколкото да вземате. Ако пък искате повишение на заплатата, е добре да го търсите сряда сутрин.

Дръжте метлата, обърната с дръжката надолу – това е старо поверие, което ще донесе пари и просперитет в дома ви.

Оставете голяма банкнота в дома си – която да привлича и съхранява енергията ви. Тя ще привлича парите в дома ви, не я харчете, а я оставете в него.

Не давайте на заема на съседите – сол и хляб, защото по този начин финансовата стабилност ще изчезне от дома ви. Опитайте да избягвате подобни искания и търсения.

Не почиствайте трохите от масата с ръка – използвайте гъба или салфетка, защото иначе няма да привлечете парите в дома си.

Пазете банкнота от 10 лв в портмонето си – която трябва да сгънете в триъгълна форма. Хубаво е да държите там и щастлива монета, която сте намерили или някой добър човек ви е дал. Не я харчете, нека тя бъде ваш талисман.

Сложете пари по дрехите си – носете пари в джобовете на дрехите си, дори те да стоят в гардероба. Важно е джобовете да бъдат здрави, не скъсани. Нека имате по някоя пара във всяка дреха.

Не оставяйте портмонето си празно – нека в него винаги има монети или книжни пари. Парите трябва да са обърнати към вас с лицето си.

Не дръжте при себе си нечестни пари – такива, които сте получили нечестно, скъсани, стари или намерени. Похарчете ги, те няма да ви донесат нищо добро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Как да си направим сами боя за яйца

Как най-лесно се белят пъдпъдъчи яйца

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com