10 знака, че имате ангел пазител

63002
10 знака, че имате ангел пазител
Снимка: iStock/Guliver

Идеята за ангелите пазители е застъпена в почти всички религии и духовни учения. Самата идея, че някакви висша сила те пази, те кара да се чувстваш вътрешно спокоен и защитен. Независимо дали сте религиозни или суеверни, ангелите пазители представляват позитивната енергия, която ни закриля. Може би тази сила ще пресече пътя на пиян водач през нощта, ще ви накара да си сложите предпазния колан преди катастрофа или ще ви помогне да се преборите със смъртоносен вирус. Ето най-честите знаци, че някаква висша ангелска сила ви води към правилното място.

1. ПЕРА
Ако намирате често пера по пътя си, най-вероятно те са от вашия ангел пазител. Ангелите обичат да оставят пера, за да ви напомнят, че са тук и ви гледат. Особено силно е посланието, ако перата са бели.

2. МОНЕТИ
Монети “ези” /с лице нагоре/ ви носи късмет през идната седмица. Вярва се, че ангелите пазители оставят послания и благословията си. Помагат на хората да се чувстват щастливи.

Ето как ангел-пазителят ни пази от опасностите

Има знаци от съдбата, които ни изпраща, за да ни предупреди, че не сме на прав път и може да последват грешки. Ето как ангелът ни ни па...

3. ДЪГА БЕЗ ДЪЖД
Дъгата има силно духовно значение и е естествен източник на красота и благоденствие. Ако виждате дъга, без да има дъжд, най-вероятно това е знак от вашия ангел. Той иска да ви напомни, че е наоколо и вие не сте сами.

4. ОБЛАЦИ СЪС СТРАННИ ФОРМИ
Обичате ли да се заглеждате във формата на облаците? Ако виждате сърца, цветя, ангелски крила или стрелка, вашият ангел пазител ви изпраща послание. Бди над вас и иска да ви покаже вярната посока.

5. ПРОМЯНА В ТЕМПЕРАТУРАТА
Ако температурата рязко се променя, вашият ангел е много близо. Ангелите пътуват и живеят чрез честотата и вибрациите. Присъствието им се усеща чрез промяна на движението на въздушните молекули, поради което температурата рязко се повишава или понижава. Бъдете много наблюдателни, защото вашият ангел пазител явно иска да ви каже нещо важно. 

6. УСЕЩАТЕ ПРИСЪСТВИЕ
Главният показател, че край вас има ангел, е усещането, че някой ви наблюдава. Това се случва много по-често отколкото си мислите. Ако чувствате, че когато сте сами, има някой до вас, който ви гледа какво правите, това е ясен знак, че вашият ангел иска да се свърже с вас.

Знаци, че до теб има ангел-пазител

Много хора вярват, че ангелите ги придружават в живота, предпазвайки ги от опасности. И има много от тях, както отвътре, произтичащи от...

7. ЧУВАТЕ ИМЕТО СИ
Случвало ли ви се е да вървите навън, сред много хора и да чувате ясно името си? Може би повече от един път. Обръщате се и виждате, че никой не ви вика. Всъщност някой ви вика, но вие не го виждате. Духовният ви закрилник иска да ви привлече вниманието. Опитайте се да се “изкачите” на духовно ниво и ще осъществите контакт с него.

8. ЯРКИ СЪНИЩА И СПОМЕНИ
Макар да е нормално да сънувате, понякога сънищата ви са по-необичайни. Сънищата ви са изключително живи, ярки и ги помните много добре. Все едно всичко ви се е случило в действителност. Същото се случва и със спомените. Ако у вас възникнат внезапни спомени, но не знаете от къде идват точно, това е ясен индикатор, че ангелът ви пазител иска да се свърже с вас.

9. ИЗОСТРЕНИ СЕТИВА
Започвате изведнъж да чувате по-ясно гласове, виждате по-ясно, усещате силни аромати. Може само за около 10 секунди сетивата ви да са силно изострени. Струва ви се, че ако мръднете, те ще изчезнат като видение. Ако ви се случва това, бъдете спокойни, вашият ангел е до вас.

10. ПОВТАРЯЩИ СЕ ЦИФРИ
Ако виждате едни и същи повтарящи се цифри, това е знак, че вашият ангел е до вас. Това може да се случи на часовника, телефона, номерата на колите, номерата на улици, хотелски стаи, на случайно отворена страница на книга, навсякъде край вас. Най-голяма сила сред повтарящите се цифри има 11 и изобщо числа с единици в тях.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com