10 знака, че започвате връзка с неподходящ партньор

12810
10 знака, че започвате връзка с неподходящ партньор
Снимка: iStock

1. Споделяте своите притеснения, но нищо не се променя

В едно здраво партньорство вие и вашият партньор ще изразите индивидуалните си притеснения и ще намерите начин да се справите с проблемите заедно. Но ако обичате грешния човек, можете да водите всички трудни разговори, които искате, и да съобщавате вашите притеснения толкова често, колкото искате, но нищо никога не се променя. В този момент и двамата просто отлагате раздялата, която нейзбежно ще се случи.

2. Няма да признаете, че връзката ви от разстояние не работи

Различни графици и различни времена, връзките от разстояние се нуждаят от много търпение, работа, приемане и доверие, за да работят, но предвид всичко това ние сме само хора. Връзките са като цветя, които трябва да поливате всеки ден, ако не им обръщате достатъчно внимание, те ще изсъхнат.

3. Съвместимостта е също толкова важна, колкото и любовта

Само любовта може да поддържа една връзка жива, но не за дълго. Ако вашите навици и интереси са различни и не можете да се срещнете по средата без някой да почувства, че прави жертви, може да сте се влюбили в грешния човек и гледате към бъдеще, пълно със спорове и негодувание.

4. Включване и изключване завинаги

Да бъдеш оптимист, че нещата може да се променят, е страхотно, но си прекалено оптимист, ако смяташ, че след като си се разделил с някого повече от 3 пъти, това може да проработи отново. Така че, ако сте заклещени в цикъл, в който има много драма и продължавате да се разделяте и да се събирате отново, трябва да го прекъснете завинаги.

16 признака за здрава връзка

5. Направили сте драстични промени в начина на живот за тях

Начинът ви на живот не би трябвало да се промени много, след като влезете във връзка, но ако се случи и почувствате, че не правите нещата, които обичате, или не виждате толкова много приятелите и семейството си, тези промени в крайна сметка ще засегнат връзката ви.

6. Те не са в "етикети"

Готино е просто да видиш накъде върви връзката, но ако си си паднал по някой, който не се обвързва с теб по никакъв начин и не поставя граници или не е ясно какво иска от връзката, значи си с грешния човек. Ако знаят какво искат, те просто ще го направят, но ако все още не са сигурни, не губете повече време за тях, защото очевидно имате различни цели/ценности.

7. Вие сте с тях само защото е удобно

Ако сте се карали и спорили много и сте се задържали, защото „е удобно и ви познават добре“, може да сте надраснали връзката. Да бъдеш с някой, който е бил наоколо цяла вечност, може да те накара да се почувстваш ужасен да напуснеш зоната си на комфорт, но това е ясен знак, че си с грешния човек.

5 златни правила за успешна връзка

8. Те не са от хората, които се извиняват

Ако вашият партньор е твърде добър, за да признае грешките си и да се извини, но вместо това продължава да обръща нещата или да обвинява за това обстоятелствата, или дори по-лошо, вас, значи сте с грешния човек.

9. Чувствате се неудобно в семейството им и приятелите ви го мразят

Важно е хората в живота ви поне да харесват и уважават партньора ви. Ако вие и вашият партньор не можете да се разбирате с приятелите и семейството си, това винаги ще води до безспокойство и ще създаде проблеми по-късно. Не приемайте лекомислено съветите на хората около вас, ако продължават да изтъкват, че връзката ви е нездравословна, може да имат право.

10. Не сте физически привлечени от тях

Те не запалват огъня ви и не усещате пеперуди около тях. Физическото привличане може да е по-важно, отколкото си мислите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com