11 сигурни знака, че си играе с теб и не иска връзка

24714
11 сигурни знака, че си играе с теб и не иска връзка
Снимка: iStock/Guliver

Много жени си мислят, че щом имат човек до себе си, то значи че той иска сериозна и задълбочена връзка. Има обаче знаци, които ни подсказват, че той е тук само за малко и няма намерение да остава и да създава връзка. Ето кои са знаците, по които да познаеш, че той си играя с теб.

1. Рядко прекарва цял ден с теб – това е сигурен знак, че по-скоро му е приятно да сте заедно за малко, но след това иска да прави нещо друго и никак не му е трудно да се отдели от теб.

4-те зодии, които са били предавани най-много

В живота си всеки един от нас преживява тежки предателства, които остават горчивина в спомените ни. Има зодии обаче, за които предателс...

2. Не остава да пренощува – а си тръгва, веднага след като сте правили любов. Това е много неуважителна постъпка, която само може да ти каже директно, че той си пада по секса с теб, но не и по мисълта за връзка.

3. Обажда се, когато му скимне – често дори не ти връща обаждане, когато го потърсиш, а звъни, само когато му е скучно или просто така е решил. Винаги гледай за малките знаци, които често говорят много повече от думите.

4. Не те запознава с приятелите си – това е сигурен знак, че няма намерение да те въвежда в живота си и да се обяснява пред приятелите му къде е момичето, с което ги е запознал последния път. Най-вероятно те не знаят за теб или само са чували, но със сигурност знаят, че няма да си голямата любов в живота на техния приятел.

5. Често отказва среща – няма мъж, който да е влюбен до уши, и да откаже да се видите, когато му предложиш среща. Ако често отказва срещи, значи просто забрави, че има сериозни чувства към теб.

6. Не ти подарява нищо – нито цвете, нито плаща сметката, нито пък ти е правил някаква малка изненада. Това показва, че той иска да е дистанциран и да не си помислиш, че намеренията му са много сериозни.

2021 ще е най-щастливата година за тези 5 зодии

Време е да оставим проблемите в 2020 година и да насочим вниманието си към следващата 2021 година, която е подготвила много щастие за т...

7. Не ти разказва какво е правил – рядко ти споделя как е прекарал свободното си време през дните, в които не сте се виждали. Говори малко и повече разпитва теб, така че да не му се налага да обяснява къде и с кого е бил.

8. Не ти държи ръката навън – често ръцете му са в джобовете и никога не те хваща за ръка, когато се разхождате. Така се застрахова, че ако види някой познат, той няма да си помисли, че има гадже или е в сериозна връзка.

9. Не правите нищо особено заедно – не пътувате, почти не излизате и не правите кой знае какво заедно. Това е знак, че човекът до теб определено няма намерение да те кара да се влюбваш силно в него.

10. Има много приятелки в компанията – държи да знаеш, че в компанията, в която излиза, има много приятелки жени. Обикновено точно в такива компании стават най-големите изневери, а той иска да знаеш, че си има опции и не е длъжен да бъде само с теб.

11. Не споделя бъдещите си планове – изобщо не знаеш какво иска да работи, за какво мечтае, къде иска да живее и пр. Разговорите ви винаги са плитки и се свеждат в рамките на това какво сте правили, какъв филм сте гледали и пр.

4-те зодии, които оценяваме, само когато ги ЗАГУБИМ

Понякога не виждаме, че до себе си имаме любящ и добър партньор, който иска само и единствено да сме щастливи заедно. Все търсим пробле...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com