13 нови детайла за Vilner Aprilia Stingray

32604
13 нови детайла за Vilner Aprilia Stingray

Противно на приетите схващания, че числото 13 носи нещастие, за Vilner е по-скоро щастливо. Специализираното интериорно къстъм ателие разширява портфолиото си с поредната трансформация, но сега на две колела: Aprilia Stingray, сдобила се с 13 нови детайла. Така дизайнерите са постигнали основната си цел – пълна трансформация и ясно разграничаване от оригинала.

 

Царете на двуколесния тунинг

Има няколко къстъм ателиета, които в света на мотоциклетния тунинг се равняват на величия от калибъра на AMG при автомобилите. Едно от ...

Vilner Aprilia Stingray се е сдобил с нов преден калник, специално проектиран за модела. Фарът е модифициран, като върху него е поставен декоративен елемент, наподобяващ каска. Монтирани са и два малки LED мигача. Страничните спойлери са изцяло нови и във всеки един от тях са изрязани по два въздухоотвора. Освен декоративна функция, те служат за отвеждане на горещия въздух от двигателя. Върху спойлерите са добавени два пирамидно оформени детайла, а три нови елемента има върху резервоара, като целия този пакет прави облика на Stingray още по-агресивен.

 

Моторът е пребоядисан, като със затъмняването на отделни елементи е постигнат контраст, изкарващ на преден план детайли, на които дизайнерите са искали да наблегнат. Естествено, всеки нов проект на Vilner не може да мине без добавяне на още висококачествена кожа.

Направени са подобрения и по самата конструкция на мотоциклета. Освен че мощността му е повишена с 10%, Vilner е работил съвместно с Galaxy Custom, които са удължили задната вилка и веригата с 15 см.

Брус Уилис продава мотоциклети за благотворителност

Актьорът Брус Уилис продава мотоциклетите си, а приходите от продажбата ще бъдат предоставени на ветерани от войните и ранени войници...

Фотография: Стефан Солаков; модел: Каролина Братанова

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com