3 начина да запомните миналия си живот

2163
3 начина да запомните миналия си живот
Снимка: iStock/Guliver

Човешката памет е слабо разбрана област. Понякога хората имат странно чувство, че това, което им се случва в момента, вече се е случвало и преди. Ами ако наистина е така? Използвайки някои методи, можете да разберете какви тайни пази душата.

Метод първи: Сън

6 нарушения на съня, които издават сериозен здравословен проблем

Нарушенията на съня сигнализират за сериозен здравословен проблем. Експертите предупреждават, че мастната чернодробна болест може да п...

Известно е, че сънят представлява преживяни събития, които са ни се случили в действителност. Понякога сънищата са объркващи, объркани и неразбираеми. И понякога се събуждаме със сигурност, че вече сме виждали този сън. За да разберете дали сте имали прераждания в миналото, трябва да помните всичките си сънища. Още по-добре си водете дневник, в който подробно записвате всичко, което сте сънували.

Не се опитвайте да анализирате всичко, което сте сънували.... Просто запишете всички важни подробности и странности. С течение на времето мозъкът ви ще се научи да класифицира информацията сам и това ще ви помогне да създадете пълна карта на събитията.

Метод втори: Огледало

Огледала - магически пътеводители за други светове. Те съхраняват всичко, което се отразява в тях. С тях са свързани много ритуали, така че използването на този предмет също е подходящо за нашите цели. За да погледнете в миналото, ще ви трябва време. Пригответе няколко свещи и чаша чиста вода. Седнете така, че отражението ви да не се вижда. Отпуснете се и вдишайте бавно през носа и издишайте през устата. Такава гимнастика ще ви помогне да изпаднете в състояние, подобно на транс. Не се закачайте за нещо конкретно. Пуснете мислите си. С течение на времето огледалното пространство ще се замъгли и тогава снимките на вашите превъплъщения ще започнат да ви се отварят. Не се обезсърчавайте, ако не успеете. Такъв сериозен въпрос не може да бъде решен с един замах. Тук са важни постоянството и търпението. Може би споменът ще дойде при вас под формата на мъгляви образи.

Учени доказаха на коя страна трябва да спим, за да сме здрави

Осигуряването на добър нощен сън е от решаващо значение за здравето, тялото, ума и настроението ни, особено след като през по-голямата ...

Метод трети: Таланти

Всеки човек е надарен по свой начин. Някой успява да пише поезия, картини, а някой се занимава с производство на бижута, ремоонти, шиене на дрехи. Всяко малко нещо е от значение при намирането на отговори за минали животи. Не пропускайте възможността да се опитате в различни области. Понякога човек попада в напълно необичайна област, което също е загадка. За да си спомните минали животи, е важно да можете да се отпуснете и да медитирате. В състояние на полутранс, човек понякога си спомня трансцендентни неща, така че подобни практики трябва да влязат в живота ви. Може би ще откриете в себе си таланти, за които дори не сте знаели, и в крайна сметка съзнанието ще сподели знанието откъде идва вашето умение. Вашите способности в този живот също ще ви бъдат от голяма помощ. Задаване на въпроси по време на медитация: "Откъде да знам това, защо го мога?" Съзнанието ви със сигурност ще отговори на такава молба и ще разкрие тайните на предишните прераждания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно