3-те най-чести лъжи, които мъжете и жените изричат

6256
3-те най-чести лъжи, които мъжете и жените изричат
Снимка: iStock/Guliver

Всяка двойка апелира към честност във връзката си това е едно от най-важните условия, за да може и двамата във връзката да са щастливи. Въпреки това обаче и мъжете, и жените лъжат, а едно кои са най-често срещаните лъжи и при двата пола:

МЪЖЕ:

6 знака, че човекът до вас НЕ търси дългосрочна връзка

Когато човек е влюбен, не забелязва, че другият до него може би не е толкова запален по идеята за дълга връзка. Понякога партньорите се...

1. Флиртуването – мъжете флиртуват много по-често от жените и не го правят с цел да изневерят, а просто да повдигнат мъжкото си самочувствие. Често ще ви излъжат, ако ги попитате дали го правят, защото не искат проблеми във връзката си. Но флиртът за тях е ценен, стига да не прекрачва определени граници.

2. Финансите – много мъже лъжат точно каква сума пари изкарват на месец, защото се притесняват човекът до тях да не ги сметне за ненадеждни партньори. Затова често добавят някоя и друга цифра към месечната си заплата, за да се чувстват спокойни.

3. Порното – всяка жена рано или късно разбира, че колкото и да е привлекателна, колкото и секс да прави с половинката си, е напълно невъзможно да откаже мъжа до себе си от това да гледа порно. В кръвта им е, харесва им и не е нужно да им липсва нещо, за да превключват каналите. Затова дами, повярвайте ни, вашият мъж не прави изключение.

ЖЕНИ:

7-те най-често срещани лъжи във всяка връзка

Няма как да казваме истината в абсолютно всяка ситуация, в която се намираме. Има неща, за които е по-добре да излъжем, за да не нарани...

1. Сексът – много жени, разбира се, харесват секса с партньора си, но или рядко достигат до оргазъм или си представят различни неща, но рядко споделят с партньора си. Иска им се той сам да се досети и не биха искали да разгневяват половинката си или да я накарат да се съмнява в собствените си възможности. Така че повечето жени не са на 100% удовлетворени от секса и рядко говорят за това.

2. Килограмите – ясно е, че всяка жена лъже за килограмите си. Самочувствието на всяка е пряко свързана с фигурата и това как изглежда. Мъжът до една жена обаче е почти сигурно, че никога няма да научи истинските килограми на жената до себе си и обикновено тя твърди, че те са с около 5 кг по-малко, отколкото всъщност са.

3. Бившите – много жени обичат да знаят какво се случва с бившите им любови, само от любопитство. Затова винаги ще крият своя интерес към тях, за да не би мъжът до тях да си помисли, че искат да се върнат при бившите си. Истината е, че жените просто се сравняват с тях докъде са стигнали, по-щастливи ли са или др.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com