3-те зодии, които имат живот като на ПРИНЦЕСИ

11501
3-те зодии, които имат живот като на ПРИНЦЕСИ
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, за които животът е песен и всичко им се случва като по учебник. Имат страхотни партньори, не им липсват финанси и могат да си позволят да обиколят света. Това са 3-те зодии, които са истинските принцеси на Зодиака.

БЛИЗНАЦИ

4-те зодии, които стават НАЙ-ДОБРИТЕ татковци

Зодиакалният знак до голяма степен оформя характера на човека. Има много Лъвове сред известните личности, а Айнщайн, авторът на теорият...

Близнаците са известни като много кокетни жени, които обичат и умеят добре да флиртуват с противоположния пол. Те често постигат точно, каквото да си наумили и никой не може да ги спре. В живота им има много мъже и всички те се надяват Близнаците да останат с тях завинаги, но представителите на тази зодия имат високи изисквания и много внимателно избират човека до тях. В крайна сметка се озовават с прекрасен човек до себе си, който им угажда всякак – и финансово, и емоционално. Пътуват заедно по света, живеят си щастлив и безгрижен живот. Човекът до тях ги глези и им угажда с всичко, което пожелаят и наистина ги третират като истински принцеси.

ЛЪВ

Лъвиците са много страстни жени, които избират много внимателно човека до тях. Имат високи изисквания той също да споделя страстта им, да ги осигурява финансово и да им угажда на всичките прищевки. Лъвовете знaят, че имат високи стандарти и това никак не ги притеснява, защото напълно си ги заслужават. Харесват по-скъпите дрехи, имат уникален стил на обличане и са доста суетни. Това привлича много мъжете и те цял живот са ухажвани и все някой им подарява нещо, за да се опита да ги впечатли. Освен от подаръци обаче, Лъвовете се впечатляват и от отношение – човекът до тях да е внимателен, да има подход и винаги да угажда на всичко, което им се иска. Намират такъв човек и живеят като истински принцеси.

СКОРПИОН

Зодиите, които са най-здраво стъпили на земята

Много е типично да чуваме високопарни думи от редица хора в нашето ежедневие - политици, мениджъри, водещи... Всички говорят колко са в...

Скорпионите добре знаят цената си и никога не се примиряват с по-малко в живота. Много са амбициозни, харесва им да имат сериозна професия и сериозни доходи, така че да не са зависими от мъжете до себе си. Разбира се, имат изисквания и мъжът до тях да е успял, за да им подхожда напълно. Те имат богати домове, изискани приятели и живеят много хубав живот, който е мечта за много хора. Могат да си позволят излизания, козметични процедури и винаги изглеждат много добре, така че мъжът до тях никога да не отклонява поглед настрани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо се появяват синини по ръцете без причина?

Кошмарни: Тези зодии постоянно променят настроението си

Жените от тези зодии винаги пазят тайни във връзките си

Как да се отървете от буца в гърлото с помощта на народни средства?

Небесна сладост: Kакъв плод е мушмулата, с какво е полезна и как да ядем?

Носят слънце в себе си: 4-те най-позитивни зодии

В килера има молци: 5 прости съвета как да се отървете от вредителя

Естествено изгаряне на мазнини: 17 храни, които ще ви помогнат да отслабнете до лятото

Закусвайте на дневна светлина и още 6 златни правила за отслабване

8 лайфхака как да изберете наистина сладки ягоди

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com