3-те зодии, които ще бъдат най-спокойни по време на новолунието през Юли

10031
3-те зодии, които ще бъдат най-спокойни по време на новолунието през Юли
Снимка: Pexels

Със сигурност жизнеността на лятото ще се увеличи по време на новолунието през юли 2021 г., което пристига на 9 юли, когато влиза в грижещия се кардинален знак на Рака. В астрологията фазата на новолунието е като празен лист - това е шанс за нас да се презаредим, както и да поставим намерения, да проверим настоящите си цели и да пуснем нещата, които ни пречат. Тази конкретна нова луна ще бъде под зоркия поглед на Рака, който е майката на всички неща, които подхранват, защитават и създават искрени взаимоотношения.

Ако сте един от късметлийските зодиакални знаци, най-малко засегнати от новолунието през юли, ще ви е по-лесно да се ориентирате във всички промени, като същевременно разглеждате и най-близките си връзки. Просто се отпуснете и оставете луната да работи с преобразяващата си магия.

Овен

Конфликтният аспект между Венера и Уран може да породи загриженост за някои знаци, но за кардиналния Овен този конфликт се разглежда по-скоро като възможност да преразгледа и подреди вътрешния си кръг от хора, така че да отговаря на емоционалните му нужди. Венера ще бъде разположена в друг огнен знак - Лъв, който е свързан със себе си, страстта и жизнеността. Това, което ви носи чувство за цел, ще бъде осветено от новолунието, като ви позволява да усъвършенствате отношенията, които ви карат да се чувствате най-комфортно.

Близнаци

Близнакът е зодиакалния знак, който най-лесно и свободно създава близки отношения. Способността ви да очаровате някого чрез разговор ще ви помогне да се ориентирате в промените, внесени от новолунието в Рак. Тъй като енергията за грижа на Рака ще бъде презаредена (Ракът се управлява от Луната), тази лунна фаза ще служи като напомняне за изразяване на емоционална благодарност към най-близките ви приятели. Можете също така да се чувствате вдъхновени да разширите вътрешния си кръг или да създадете смислени взаимоотношения с невероятни приятели.

Везни

Не е тайна, че приемате сериозно личните си отношения, Везни. Каква е ролята ви във вашите партньорства е една от многото ви силни страни, които ще ви бъдат полезни по време на тази новолунна фаза. Поемането на инициатива във връзките ви е естествено за вас, така че въпреки конфликта между вашия управляващ знак Венера и Уран, вие вероятно ще спечелите всички промени, дадени ви с благодат. Новата луна обаче е по-скоро отворена покана за вас да се поглезите чрез грижа за себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com