3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през НОЕМВРИ 2022 г.

4142
3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през НОЕМВРИ 2022 г.
Снимка: iStock

ОВЕН

В края на октомври вероятно сте преживели голям трус в основата на вашата връзка и дори в начина, по който виждате себе си. Но промените не винаги се случват по начина, по който си мислите, че ще станат. Нещата може да са започнали да се променят през октомври, но имате нужда от допълнително време, за да можете да разберете какво означава всичко това за вас. Тъй като второто от двете затъмнения се случва в средата на месеца, най-накрая ще можете да видите какво наистина се случва и как тези, които са около вас, ще ви помогнат най-много. Напускането на връзка може да бъде предизвикателство, но във вашия случай този месец вашите приятели и семейство са до вас, което ще направи всичко различно и някак по-лесно.

Любовно предсказание за всяка зодия през НОЕМВРИ 2022 (Част 2)

Везни Ако някои от вас напоследък не имали късмет в любовта, това скоро ще се промени. Ще бъдете по-привлекателни, като тази положител...

3 зодии, на които всички ще завиждат през НОЕМВРИ 2022

КОЗИРОГ

Когато сте във връзка, за която се страхувате, че няма да имате определени възможности отново, ако напуснете, не забравяйте, че определени качества като честност и прозрачност никога не са качества, които трябва да се забравят и игнорират. Но също така имайте предвид, че е нормално да се страхувате от загуба на връзка, като не забравяте, че когато едно си тръгва, на негово място често идва по-хубаво. Връзката, в която се намирате сега, не е наистина пълноценна, иначе не бихте се чувствали толкова неспокойни и неудовлетворени, колкото се чувствате. Продължавайки напред, вземете това, което сте научили от тази връзка, но също така бъдете готови да се отворите за много повече.

ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през НОЕМВРИ 2022 г.

Накарай някой да се влюби в теб, знаейки неговия зодиакален знак

Всеки от нас иска да се хареса на другите и иска да бъде обичан. За да се влюбите в друг човек, е важно да знаете правилния подход и да...

СКОРПИОН

Сега, когато планетата на любовта и планетата на комуникацията се сблъскват в търсещия истината знак на Стрелец, е време всичко най-накрая да излезете наяве. Понякога, когато задържате истината във връзката си, това е защото вече знаете, че ще доведе до много промени. Това е опит за контролиране на резултата, което дори да изглежда логично, няма как да го направите. Това обаче е шанс за вас да се освободите от страха, който ви пречи да бъдете честни за това, което чувствате и дори за това, което искате за живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com