3-те зодии с лоша енергия в живота си

47953
3-те зодии с лоша енергия в живота си
Снимка: iStock/Guliver

Това са зодиите, които имат нужда да пречистят живота си от лошата енергия, която имат около себе си. Трябва да знаят, че е добре да осъзнаят откъде идва тя и да се справят със ситуацията.  

ТЕЛЕЦ: Телците усещат, че напоследък нямат много енергия, постоянно се чувстват изморени, спи им се и сякаш имат нужда от голямо презареждане на силите, за да се почувстват отново щастливи и ведри. Лошата енергия в живота им идва от „близък“ до тях приятел, който само се преструва на много загрижен и мил, но всъщност много силно им завижда за всичко, което имат в живота си. Особено завижда за нещата, случили се на Телците в последната година. Помислете кой ваш приятел напоследък не усещате много искрен и се отделете от него, за да прекъснете прилива на лоша енергия. Завистта на хората може да е много силна и нямате нужда от нещо подобно в живота си. Късметът си е ваш, това, което ви се полага си е ваше право и никой няма право да ви завижда за щастието, което имате в живота си.

Тези 4 зодии ще се сгодят през март

Близнаци Близнаците понякога чувстват леки колебания във връзката си, но това е нормално за тяхната непостоянна природа и с времето от...

ВЕЗНИ: Не си мислете, че всички хора ви мислят доброто. Знаем, че сте настроени така, че да вярвате в доброто у хората, но понякога трябва да отворите очите си и да погледнете истината в очите. Член от семейството ви, леля, чичо или братовчед, изключително много се преструва, че ви харесва и напоследък тези преструвки минават в лоши мисли и лоша енергия, която влияе на ежедневието ви. Трябва да държите токсичните хора далеч от живота си. Бъдете по-мнителни, четете малките знаци и се опитайте да усетите кога някой е искрен с вас и кога не. За да премахнете лошата енергия от живота си, за малко прекъсъснете връзки с близките си, чувайте се само по телефона и ще видите, че ще усетите кой не е съвсем искрен с вас и кой не ви мисли доброто напълно.  

СКОРПИОН: Любовта за вас винаги е била тема с много неизвестни, тема, от която те страдали много и вече имате нужда от спокойствие. Има обаче някой, който се опитва по всякакъв начин да ви попречи да бъдете щастливи в любовен план. Това е човек от минала връзка, която сте приключили вие и този човек все още не може да преживее раздялата. Надява се, че някога ще се съберете отново, затова се надява да нямате нова половинка възможно най-дълго време. Не поддържайте контакти стс стари любови. Нямате нужда от някой, който сте обичали да бъде просто ваш приятел, защото в любовта приятелство след края й няма. Когато прекъснете връзките с миналото си, много скоро късметът в любовта ще проработи във ваша полза и ще откриете това, което толкова време търсите.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com