3-те зодии с любовни изненади през септември

51954
3-те зодии с любовни изненади през септември
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите смятат, че късметът през септември ще бъде свързан с хармоничните аспекти на Юпитер, Уран и Нептун, както и с позицията на Венера и Юпитер в техните знаци. Кой има късмет, през септември и какви любовни изненади може да очаква, научете сега.

Дева

През първата половина на септември Венера ще бъде в знака на Дева. Именно Девата в този момент може да е една от най-щастливите зодии на зодиака. Венера ще внесе хармония, духовен и материален комфорт в живота на всички деви, а в любовта няма да спести приятните изненади. Девата ще вижда в хората само доброто и ще обръща внимание само на приятни и красиви събития.

Покупка от битак ще донесе десетки хиляди на британец

Жител на Великобритания купил на битака безценна китайска ваза, съобщи вестник „The Sun”. Купувачът, пожелал анонимност, ку...

Везни

През втората половина на септември Венера ще бъде на страната на Везни. Сега има късмет в любовта този зодиакален знак. Успехът за Везните ще съпътстват в почти всичко: пари, свободно време, изкуство, любов, саморазвитие, търсене в обществото и работа, разкриване на таланти, обучения, подобряване на външния вид.

Стрелец

Юпитер през септември е в знака на Стрелец. Той обсипва Стрелеца с всички благословения, но има вредните влияния от други планети, които ще пречат на работата му. Стрелецът заема едва третото място по любовни афери през септември. И за да бъдем по-точни, той ще имат късмет само на 28-29 септември.

Откриха какъв вид памет е по-добре развита при жените

Учени от Каролинския институт в Швеция откриха какъв вид памет е по-добре развита при жените, отколкото при мъжете, пише Daily Mail. С...

Девата и Близнаците

1 септември е тригонът на Меркурий с Уран. Този ден ще донесе късмет и любовни изненади на Деви и Близнаци. Те имат късмет по отношение информацията. Навременната информация, полезни съвети и идеи ще помогнат в любовта, работата, на пътя, при пътувания. Уран е непредсказуем и трябва да сте подготвени. Дори през деня ще трябва неочаквано да се променят плановете, за да не се изпусне късмета.

Телец и Везни

На 28 и 29 септември секси стилът на Венера с Юпитер ще донесат любовни изненади и късмет на Телец и Везни. Наред с това, Телец го очакват успехи в работата. Това може е насочено към подобряване работния график, приятна работа на непълно работно време, за която ще плащат добре. С две думи - печеливша работа. За Везните този период е свързан с красота, външен вид, популярност, творческата самореализация. Очарованието и приятният начин на общуване на Везни ще бъдат високо оценени от другите и те спокойно ще могат да разчитат на подкрепа от влиятелни хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com