3 знака ще ще се потопят в романтика в края на февруари

12764
3 знака ще ще се потопят в романтика в края на февруари
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек се интересува как ще протече личният му живот. В любовните отношения хората задават много прости въпроси: „Какво ще се случи след това?“ или „Мога ли наистина да бъда щастлив с този човек?“

С помощта на хороскопа на любовта и връзките можете да разберете кои знаци ще имат късмет в любовните отношения в последната седмица на февруари.

1.       Рак

Раците ще бъдат приятно изненадани от късмета си в близко бъдеще.

Всичките им връзки ще процъфтяват, както приятелството, така и любовта. Самотните Раци ще се окажат на съвсем нов път към осъществяването на мечтите си, нови възможности и хора, които се отварят пред тях.

Трябва обаче да се пазите от миналото си, вече прекъснати връзки с хора и бивши любовници. Позволяването на миналото да влезе в живота ви отново може да доведе до нежелани скандали.  

 2. Дева

Доста сполучлива прогноза: Провери дали си романтичен според зодиака

12-о място - Овен Нивото на романтика е отрицателно. 11-о място - Козирог Козирозите мразят романтиката и много се страхуват, че няк...

Девите най-накрая ще видят светлина при проблемите в отношенията си. За тях в края на февруари любовта е изписана в звездите. Да, и цялата следваща година ще бъде щедра с лирични събития, разпалващи отново огъня в сърцето.

Всички взаимоотношения, както бизнес, така и лични, ще процъфтяват - и най-хубавото е, че те ще водят до напълно нови посоки - пътуване. Или, ако Девите все още нямат връзка, може да намерят някой, който е напълно различен от обичайния вкус или от друга страна!

Страхотна възможност да срещнете сродна душа, ако сте сами, или да се сближите, като се преместите при любимия човек. Щастливата и силна връзка ще продължи доста дълго време.

Близките и на първо място семейството ще бъдат във фокуса на Девите и те ще могат да решат много проблеми, ако се съсредоточат върху собствените си мисли и планове, а не върху някой друг.

2.       Стрелец

Това е женската зодия, която МРАЗИ ограниченията и обича доживот

Мъжете трудно успяват да устоят на чара на една жена. Те са привлечени от загадъчността и красотата ѝ. Понякога качествата на жените са...

За Стрелеца този период от време също крещи за нещо ново и вълнуващо. Нови познанства, срещи с роднини на влюбени, половинки и дори годеж - всичко това може рязко да се стовари върху тях с радостни задължения.

Стрелците ще се уверят, че могат да доверят на партньора си абсолютно всичко и ще срещнат само разбиране и подкрепа. Ще бъдат погълнати от страст, радост, приятни срещи, нови интересни хора. Специалната им харизма се разпознава от всички наоколо.

Стрелците остро ще усетят как сърцето им гори. То ще изгори толкова ярко, че ще бъде много трудно да го скриете. Те ще почувстват тази еуфория, докато тя се разпространява по тялото, ще вдигнат очи към небето и ще разберат, че никога не са били толкова щастливи.

Този екстаз ще започне да променя живота и за някои Стрелци това ще бъде брак, очакване или раждане на дете или дори вълнуващо романтично пътуване.

Венера излиза от фазата на реакцията и влиза в директно движение. Следователно всички лирични и сантиментални емоции, било то обикновена любов, семеен живот или близко приятелство, ще станат много по-ярки, заемайки първо място в живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дълбоки като океан: Тези носят интелектуални и емоционална мощ

Май месец носи изобилие на тези 4 зодии

30 утвърждения за привличане на мъж в живота ви

4 хитри трика да излезете от токсични отношения

Топ 5 зодии, които са страстни любовници

Яжте и отслабвайте: Идеалните закуски, с които да задвижите метаболизма си

Как да боядисаме яйца без химикали - лесен начин, с който ще изненадате гостите за Великден

Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?

Понеделник след Великден - как се нарича този ден

Как се пише: посрещна или посрешна?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com