4 ценни съвета за успешно посрещане на пролетта през 2023 г

2677
4 ценни съвета за успешно посрещане на пролетта през 2023 г
Снимка: iStock

Наближава дългоочакваното затопляне и разцвет на природните сили. Експерти в областта на биоенергията ни казаха как да посрещнем пролетта тази година и как да се подготвим правилно за нея. Ако вярвате в такива неща, разбира се - защото наука в тях няма.

За да се подготвите за началото на пролетта е важно да действате уверено и да се опитате да трансформирате себе си и света около вас във всички възможни посоки. Време е да затворите енергийните дупки и да се опитате да укрепите своето биополе.

Съвет №1: Освободете се от миналото

Срещата на пролетта никога няма да бъде благоприятна за онези хора, които живеят в миналото и таят гняв, негодувание, негативизъм. Ако се стремите да се подготвите за срещата на пролетта през 2023 г., тогава трябва да започнете с изчистване на лошите мисли.

Забравете лошите ситуации от изминалите седмици.

Съвет №2: Запознайте се с нови хора

Новите хора означават нови преживявания, нови емоции. Пролетта най-често се свързва с новостите. В такива периоди няма нищо по-добро за човек от нов контакт наблизо. Особено важно е да бъдат активни в комуникацията тези, които търсят сродна душа. Тези, които вече са имали късмета да срещнат любовта, трябва да направят всичко възможно, за да накарат любимия човек да почувства топлина. Колкото по-близо са влюбените един до друг в края на тази зима и началото на пролетта, толкова повече късмет ще могат да срещнат по пътя си.

Съвет №3: Трансформирайте себе си и дома си

Трансформацията може да започне с външния вид. Купете си нови дрехи. Това ще повдигне настроението ви. Направете нова прическа, маникюр. Това ще помогне за вашата аура и биополе.

Втората стъпка в собствената ви трансформация е да изоставите лошите навици. Ако срещнете пролетта свободни, това ще ви даде огромен тласък на сила. Експертите са уверени, че ако направите крачка в тази посока, покровителят на 2023 г. под формата на Водния заек ще ви помогне да надградите успеха.

Вие също трябва да промените дома си. Тук е желателно да се концентрирате върху някои дреболии. Няма нужда да започвате ремонт и да тичате до магазина за нови мебели. Можете просто да започнете с почистване и след това да пренаредите мебелите. Това ще е достатъчно, за да внесе повече късмет в живота си тази пролет.

Съвет #4: Прекарвайте повече време на открито

Преди началото на пролетта е много важно да започнете да прекарвате повече време на открито. Това не означава, че трябва да използвате всяка свободна минута за разходка. Експертите в областта на биоенергията препоръчват просто да излизате по-често и да се наслаждавате на обстановката извън задушния офис или родните стени на къщата.

Докато вървите, си представяйте как природата ви изпълва със сила и енергия, защото наистина ще бъде така. Всеки път, когато сте навън, вашите чакри ще се почистват от натрупаната негативна енергия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com