4 метода да поддържате искрата на ПРИВЛИЧАНЕТО жива за по-дълго време

7508
4 метода да поддържате искрата на ПРИВЛИЧАНЕТО жива за по-дълго време
Снимка: https://pixabay.com

Мит ли е твърдението, че ,,Любовта трае три години‘‘? Според експертите, любовта наистина може да продължи само толкова, но при положение че се базира само на повърхностни чувства и емоции. Знаем, че етапите в една връзка са няколко, и след като първоначалното привличане и страст са преминали, то идва ред на по-спокойните и хармонични отношения. Но това често може да бъде знак за скука и еднообразие, ако двойката не се старае да поддържа пламъчето на любовта. Ако и вие усещате, че напоследък всичко в отношенията ви е предвидимо, то може би е време да се запознаете с няколко техники как да поддържате искрата на привличането жива за по-дълго време.

Ето няколко лесно изпълними съвети и идеи:

Не пренебрегвайте външния си вид

5 причини, поради които не трябва да избързвате с обяснението в любов

Когато сме влюбени искаме да прекарваме всяка секунда с любимия си и да изкрещим на целия свят за любовта си. Но не бързайте да заявява...

Няма как да пропуснем да отбележим, че човек обича с очите. Ако вие сте в дълготрайна връзка и дотолкова сте свикнали с присъствието на партньора си около вас, може би понякога пренебрегвате грижата за външния си вид. Няма нищо изненадващо в това, тъй като на психологично ниво човек мисли, че след като вече е спечелил партньора си няма защо да се старае толкова. Е, това е грешка. Поддържаният външен вид е сигурен белег за страстни партньорски отношения.

Правете си изненади

Ежедневието може да бъде направо убийствено за една връзка. Битовизмите, проблемите в работата или здравето могат дотолкова да ви поемат във водовъртежа си, че да забравите колко хубаво може да бъде без тях. Ето няколко идеи за изненади: СПА уикенд в изискан хотел, кратко пътуване за уикенда извън страната, романтична вечеря на свещи, някое авантюристично приключение, като скок с парашут или разходка с яхта по залез, например.

Поддържайте романтиката жива

Къде отиде романтиката и как да я върнем

Често влюбените си мислят, че щастието в една връзка не зависи от тях. Важно е да знаем, че създавайки двойка, ние сякаш се оказваме на...

Вече споменахме колко е важно това за едни стабилни отношения. Ако не може да отделите време, което да прекарате само двамата, то значи това не е достатъчен приоритет за вас. Може да помолите родителите ви да гледат децата само за една вечер или пък да ги изпратите на гости у приятели, за да си отделите малко време за вас двамата. Не забравяйте да ходите по срещи! Нима сте толкова заети, че да отидете на вечеря или кино само двамата? Направете го и с радост ще си спомните добрите стари времена, в които бяхте безгрижни и влюбени.

Върнете интимността в спалнята

…И изхвърлете техниката! Компютри, телефони и телевизори нямат място в спалнята ви, повярвайте ни. Превърнете тази стая в уютно романтично местенце, а на в хотел, в който спят деца, домашни любимци или роднини.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com