4 неща, които да имате предвид при избора на бебешка количка

12661
4 неща, които да имате предвид при избора на бебешка количка
Снимка: Архив

Съвсем нормално е за младите майки да си задават множество въпроси, свързани с избора на бебешка количка. Има подходящи за замата и отделно за лятото. Някои предлагат повече екстри, други са оборудвани само с основното, което е от първа необходимост.

Ето 4 неща, които да имате предвид, когато избирате количка за бебето ви.

1. Височина на бебешката количка

Може и да не сте се замисляли досега, но височината на детската количка не е без значение. Преди да направите избор е добре да съобразите собствената си височина и тази на артикула. За по-ниските майки е по-добре дръжката да е ниска, а за по-високите – обратното.
Производителите са помислили за това, като правят колички за бебе, чиито дръжки позволяват регулиране. Това улеснява и татковците, защото обикновено тяхната височина ги кара да се прегърбват по време на бутането на детска количка.

2. Материя на бебешката количка

Материалът, от който е направен продуктът, е едно от най-важните неща за майките. Те целят масимално удобство икомфорт за мъниците и не правят компромис с материите и тъканите, които се допират до която и да е част от нежната бебешка кожа.
Материята не трябва да запарва. Добре е тя да е дишаща, за да е е приятно в нея дори и по време на летните месеци. Често предпочитан вариант за детска количка е комбинацията между плат и кожа или само кожа.
Почистването на кожените колички е много по-лесно, защото не е нужно цялостно изпиране, както е при тези от плат. При тях свалянето на отделните части става по различни начини – при някои с отвертка, при други в пъти по-лесно.

3. Цвят на бебешката количка

Количката за бебе е като аксесоар, който майките използват доста дълго време. Ето защо тя трябва да ги радва. Белите колички са абсолятна радост за окото и подхождат на бебето без значение дали емомче или момиче. Трябва много да ги пазите, защото лесно за зацапват и биха изглеждали износени, дори в действителност да не е така.
Обратният вариат с черна бебешка количка също не е оптимален, защото знаем, че този цвят привлича слънцето. Някои майки избират цветя в зависимост от десените на техните собствени дрехи и аксесоари.


4. Борд на бебешката количка

Според майките борда дава свобода на малчуганите, затова избират задължително количка, която предлага тази екстра. Благодарение на нея детето може да се изправя до седнало положение и да се придържа с ръчички много по-лесно, докато се вози. Също така по време на хранене бордът се явява допълнителна защита за мъникът, който се е изправил в оглежда наоколо, докато вие поднасяте следващата лъжичка към него.
Детските колички са иновативни и произведени така, че да са удобни по равно за майки и бебенца. На пазара могат да се открият разнообразни модели на достъпни цени.

Бонус съвет!

Не забравяйте, че сезона е изключително важен за изора на бебешка количка. Летните колички са най-добрия и лесен избор за вашите малчогани по време на най-големите жеги. Те не запарват и не изпотяват гърба на бебчето защото са направени от специална материя. Самото придвижване и сгъване на количката е много по-лесно, и бързо можете да я приберете в багажника на колата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com