4-те златни зодии, които владеят Зодиака

458646
4-те златни зодии, които владеят Зодиака

Това са зодиите, които успяват да се справят с всички трудности, пред които животът ги постави. Управляват Съдбата си и съумяват да излизат от всяка ситуация. Те са хората, на които всичко останали разчитат и са натоварени с тежката задача да помагат на околните, заради цялата сила, която притежават.

Телец

Китайски хороскоп за 2016 година – вижте какво ви очаква

Според прецизния и точен китайски хороскоп, на 8-ми февруари 2016 година своето място ще заеме една ключова фигура в източния зодиак, а...

Телците и любовта - вечният въпрос, който определя живота им. Представителите на тази зодия са родени да обичат и да бъдат обичани, но животът ги поставя пред голямо предизвикателство – времето. При тях истинската любов идва по-късно, отколкото очакват и често пъти са нетърпеливи, но никога не губят надежда. Когато обаче се появи, животът им придобива друг смисъл и те придобиват сила и увереност, с които могат да покорят света. Силата на Телците е в постигането на мечти. Техният живот е стечение от приятни случайности и успехите им идват с лекота, защото имат невероятен късмет. Представителите на тази зодия са хора, за които мнозина мечтаят – съвкупоност от качества, които не се срещат често. Телците са богините и боговете в очите на своята половинка, нищо не им липсва и за това имат стабилни и дълги връзки.

Лъв

Лъвовете са олицетворение на силата във всичките й форми. Имат уменията да се справят сами в ситуации, в които никога не са попадали, а винаги знаят как да действат. Те имат невероятен усет към хората и често се превръщат в любимци – в училище, в семейството, в работата и в живота. Имат златен характер и добрата им същност е ценност, до която много хора искат да се доберат. Лъвовете имат купища приятели и хора, които ги харесват. Където и да отидат имат близки, които ги посрещат с отворени сърца. Представителите на тази зодия имат и друга страна, която се проявява само тогава, когато трябва да защитават някой, който обичат. Безпощадни са в името на добра кауза и ще разкъсат всеки, който се опита да им пропречи. Борбени и силни, добри по душа и със златни сърца, това са Лъвовете.

Дева

Девите са цяла вселена, за която и цял живот не стига, за да опознаеш и разбереш. Чувствителни, креативни и много отдадени хора – както на работата си, така и на хората, които обичат. Голямата сила на Девите е в това, че създават здрави връзки, които остават за цял живот. Имат умения, които малцина притежават. Креативни са, обичат здравата работа, постигането на цели и динамичния живот, който им носи истинско удовлетворение. В любовта те дават сърце и душа за човека, завладял сърцето им. Те са доблестните рицари в любовта – никога не предават, голяма упора са на своите половинки, дават всичко от себе си и обичат истински. Девите са партньорите МЕЧТА и силата им е в това. Златни ръце и златно сърце.

Хороскоп за месец ЯНУАРИ

Първият месец е основата на всяка година и трябва внимателно да преценяваме действията си, защото всяко едно от тях рефлектира върху вс...

Риби

Невероятно интересни личности, които понякога остават неразбрани, но само от хората, които са далеч от същността им. Рибите дават всичко от себе си във всяко едно начинание, с което се заемат. Тяхната същност е изтъкана от отговорност, преданост и доброта. Най-голямата сила на Рибите се крие в способността им да превръщат всяка цел в реалност, колкото и време да им отнеме това. Освен това качество, представителите на тази зодия са хората, които умеят да отсяват стойностното в живота, да гледат позитивно на нещата и да обичат живота с цялата си същност. Те са оптимистите, които виждат надеждата, вярват в любовта и търсят добротата у хората. Рибите са златни хора, които никога не бива да подценяваш – те са силни, борбени и невероятни по душа.

 

 

 

4-те зодии, които ще превземат 2017 г.

Зодиите, които ще успеят с каквото и да се захванат, ще постигат целите си, мечтите си и за тях 2017 г. ще бъде една шеметна и невероят...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com