4-те зодии, които обичат да ИМПРОВИЗИРАТ в секса

12477
4-те зодии, които обичат да ИМПРОВИЗИРАТ в секса
Снимка: iStock/Guliver

Зодии явно засягат и интимните отношения, защото е намерена зависимост, според която има зодиакални знаци, с които никога няма да ви е скучно в спалнята. Те са разкрепостени, обичат да пробват нови неща и с тях винаги е забавно и хубаво, разбира се. Ако вие или партньорът ви сте някоя от следващите 4 зодии, определено сте късметлии!

Скорпион – няма как да не започнем с най-сексуалната зодия. Чувствителността е тяхна отличителна черта, тъй като са водни зодии. Комбинирана със страстта им се получава нещо взривоопасно. За тях е сигурно, че ще изненадат половинката си винаги с нещо различно, обожават експериментите в леглото и нямат нищо против и най-смелите фантазии на партньора си. С никога нищо не се знае – може напълно да пропуснат любовната игра, а може и да ви подарят дълга такава. Оставете се да бъдете изненадани.

Овен – това е огнен знак и не бива да ви учудва, че е включен в класацията ни. Овенът не обича да се гушка, но за сметка на това е много страстен и първичен, което е сред нещата, които са с приоритет в леглото. Трудно им е се сдържат, обикновено се нахвърлят на половинката си. При тях любовната игра е кратка, ако изобщо има такава, защото те са нетърпеливи да преминат към пикантната част. Приемат секса като удоволствие, а не любов, затова и са готови да експериментират, да реализират фантазии и да контролират процеса. Обичат да им се възхищавате.

Стрелец – като истински любители на новото, те го търсят и в сексуалните преживявания. Обичат нестандартното. Способни са да се сетят за различни начини да доставят удоволствие на половинката си. Не обичат правилата, колкото по-забранено е нещо, толкова повече искат да го опитат или направят. Те са винаги готови за сексуални игри, в които има тръпка и удоволствие. С тях е забавно и различно. Не бихте могли да ги изненадате с нищо, което искате в леглото или за което мислите. Те са подготвени за всичко и почти винаги ще изпълнят желанията ви.

Близнаци – концентрацията не е тяхната силна страна. За тях е важно да се забавляват и да действат. Затова и просто го правят във всеки един аспект, включително и в спалнята. За тях е важно да има тръпка и вълнение с партньора. Обичат да бъде различно всеки път, да опитват нови неща. Не са фенове на обикновения секс, харесва им да пробват нови пози, дори някои, които не всички биха приели с отворени обятия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com