4-те зодии, които са най-ранимите и често се натъжават

12792
4-те зодии, които са най-ранимите и често се натъжават
Снимка: Liza Summer / Pexels

Емоционалността се проявява в различни стойности при всеки човек, но за някои зодиакални знаци това е характерна черта. Някои са сурови като камък, а други са толкова нежни, че при всяка малка спънка се натъжават сериозно. Астролозите определят тези 4 зодии като най-лесно раними:

Рак

Зодиите, които не прощават обиди

Някои хора определено не могат да прощават обиди и правят всичко възможно да отмъстят на човека, който ги е наранил. Ето кои са те. 1-...

Разбира се, нямаше как на първо място да не поставим така познатия ни чувствителен Рак. Те са доста лесно раними, бързо се натъжават, но и бързо стават агресивни. Склонни са да сменят настроението си често. Нерядко изпадат и в депресивни състояния. Най-уязвими са, когато не се чувстват уверени в себе си – не харесват външния си вид и не са доволни от тоалета си например. Когато самочувствието им се понижи, могат да се разчувстват и от най-минималната закачка. Особено емоционално преживяват всякакъв вид раздели.

Риби

Не толкова емоционални като Раците, но все пак повече от някои други представители на зодиака, Рибите особено ценят семейството и моралните ценности. Те стават най-раздразнителни и чувствителни, когато се говори на любовна тематика. Не преживяват лесно и семейните дразги, тъжат, когато усещат, че не са разбрани от семейството си. Освен за лични проблеми, те се разчувстват и в случаи, когато някой от близките им има проблеми, дори изпадат в депресивни състояния.

Телец

Четири начина, по които нараняваме половинката си без да подозираме

Има някои неща, които правим и влияят на близките ни без дори да подозираме. В тази статия ще ви покажем четири от тях, които нараняват...

Телците са третият чувствителен знак в нашата класация, като тяхната емоционалност е изразена най-вече в социален аспект. Те не обичат да се чувстват изолирани, да бездействат или да водят монотонен начин на живот. В тези ситуации Телците се депресират, разстройват и стават лесно раздразнителни. От една страна, те се стремят към баланс и спокоен живот, но от друга това ги потиска и прави живота им скучен. Подобно на другите знаци, и те се терзаят заедно с близките им при техни проблеми, а също и когато не усещат развитието си в работен план.

Скорпион

И последни, но не на последно място – Скорпионите. Колкото и сурови да ви изглеждат те, представителите на тази зодия всъщност са доста раними и лесно се натъжават. Най-вече това се случва, когато усещат набъбващ страх в тях. Те се представят като изключително смели и това, че нещо ги разколебава, влияе много негативно на психическото им състояние. Друго нещо, от което се страхуват и мисълта за него ги натъжава крайно, е смъртта – собствената и тази на близък човек. Освен това, Скорпионите се славят с предаността и лоялността си, а понякога не я получават от любимите хора, което също е причина за тяхната лесна ранимост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com