4-те зодии, които само обещават... но никога нищо не изпълняват

142513
4-те зодии, които само обещават... но никога нищо не изпълняват
Снимка: iStock/Guliver

Има един тип хора, които много обичат да дават празни обещания. За бъдещето, за "някога" и за времето, което всъщност не съществува. Те могат да те омаят така, че да забравиш да гледаш действията им, а просто да слушаш сладките приказки.

Близнаци

Близнаците са най-умелите манипулатори в зодиака. Те наистина имат две лица и знаят как да ги използват много добре. В любовта са хитри и изключително коварни. Идват в живота ти, карат те да се влюбиш в тях и всичко уж започва на бързи обороти. Първо искат всяка следваща крачка да се случва бързо, а след това сякаш се променят и стават други хора. Техният план включва това партньорът им да усети сигурност и някакво развитие във връзката им. Но точно преди най-големите крачки, Близнаците се спират и започват да дават назад. Тогава започват да валят фантастични приказки за бъдещето, които не вярвайте, че някога ще се случат. В същността на тази зодия е да действа направо и ако не го прави, значи сте попаднали на лош "екземпляр".


Девa

"Днес, утре... обещавам, де!" - колко ли пъти сме чували Девите да ни обещават нещо, а след това дим да ги няма. При тях е интересно, че обещанията им не са свързани с дълги срокове. Те могат всичко тук и сега. Представят се като силните на деня. Обещават звезди, планети и вечна любов още от утре. Но това разбира се никога не се случва. Девите имат навика да говорят прекалено много. Те не влагат особен смисъл в почти нищо от това, което казват. По-угодно им е просто човекът до тях да чуе това, което иска и да ги остави намира. Девите са несериозни по душа, за това не разчитайте на уговорки с тях, а си правете планове, в случай, че не се появят. Те обичат да разтягат локуми, но в края крайщата нищо не казват... с всички тези приказки.

Стрелец

Обещанията на Стрелците винаги са право в целта. Те имат навика първо много да слушат, а чак след това да говорят. Опознават партньора си добре. Следят как реагира на различни разговори за бъдещето и обещания. След като вече са натрупали достатъчно информация, Стрелците подготвят своя сладък приказен план. Започват да обещават точно това, на което партньорът им се надява най-много. И нищо никога не се случва сега, а е оставено за "някога". Стрелците не са най-дейните на света, за това и не си правят труда да градят или създават нещо сами. Понякога се държат като паразити, които просто да се прикрепили към някого и си живеят добре на техен гръб. Ако попаднете на такъв представител на зодията, бягайте далеч. Обещанията му не ще се сбъднат.

Риби

Рибите са изключително "хлъзгави" и умеят да лавират между стотици обещания. Изглежда, че те са сериозни. Поне първоначално. Гласят се за съвмество съжителство, дори предлагат и брак. Но не се надявайте да стигнат до олтара. Пръстенът за тях не значи нищо, а голямата отговорност, която идва с брака, не е за тях. Сватбите плашат Рибите и може да си останете сгодени за тях с години. Не се изненадвайте, ако накрая просто върнете годежния пръстен и си съберете багажа. Да не говорим за деца... по някаква причина Рибите изчакват на станат на 35-40, за да са се "наживели". Ако след това е писано, може да се замислят и за деца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com