4-те зодии, които ще имат ЛОШ късмет в любовта

26916
4-те зодии, които ще имат ЛОШ късмет в любовта
Снимка: iStock/Guliver

В любовта не винаги всичко е цветя и рози, а скоро тези зодии ще се сблъскат с лош късмет. Ето кои са те и какво могат да очакват да им се случи в любовта:

ОВЕН: Овните трябва да са наясно, че в любовта има върхове и спадове. Не всичко е перфектно и няма как да бъде. Макар всичко около тях да върви перфектно, ще дойде кратък период, в който това ще се промени. Ще се окаже, че половинката им има флирт с друг човек. Новината ще изненада неприятно Овните, но за щастие нещата там са стигнали само до флирт и нищо повече. В този ред на мисли е съвсем възможно проблемът да се превъзмогне и връзката им да продължи щастливо, а човекът до тях да осъзнае, че просто е сбъркал и за кратко е залитнал по безмислено увлечение.  

Кое е най-късметлийското качество на всяка зодия?

Вижте кои са най-късметлийските качества на всяка една зодия:   1. СТРЕЛЕЦ  Стрелецът е първи в този списък по подразб...

ТЕЛЕЦ: Телците ще се наложи да се разделят с половинките си. Ще си мислят, че късметът не е на тяхна страна и това ще е така, но само временно! Когато един човек не е сродната ти душа, е много по-добре раздялата да се случи по-рано, отколкото след години, когато е изгубил много време във връзка, в която няма бъдеще. Телците не бива да униват и да приемат тази раздяла като наказание. По-скоро трябва да приемат нещата философски, да видят хубавата страна и да стиснат зъби, докато болката отмине. Предстоят им много хубави неща след този по-тежък период в любовта.

ЛЪВ: Лъвовете ще срещнат човек, който ще ги заплени на мига. Лошият късмет за тях обаче ще дойде, когато разберат, че този човек всъщност е във връзка. Увлечението на Лъвовете ще е толкова силно, че нито ще спят, нито ще ядат и само ще се надяват другият човек да ги забележи. Това обаче няма как да се случи, защото той е в щастлива връзка и няма намерение да я приключва. Лъвовете ще трябва да преглътнат горчилката и да продължат напред. Все пак колкото и да е силно увлечението, то не е връзка и с времето ще отмине.

СКОРПИОН: Скорпионите ги очаква нова връзка и бърза раздяла след това. Те ще се окрилят от мисълта, че най-накрая са намерили интересен човек, който да грабне вниманието им напълно. Обаче много скоро ще разберат, че този човек ги лъже и няма сериозни намерения. Тази новина ще им дойде като гръм от ясно небе, но Скорпионите ще трябва да се справят със ситуацията и с високо вдигната глава да зачеркнат този човек от живота си. Ще дойде някой друг, който ще е искрен с тях и това няма да отнеме много дълго време. Нужно е просто малко търпение!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com