4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 05-09 ДЕКЕМВРИ 2022

25208
4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 05-09 ДЕКЕМВРИ 2022
Снимка: iStock

БЛИЗНАЦИ

Това, което ще ви накара да танцувате щастливо тази седмица е, че най-накрая ще „получите“ големия урок и ви харесва, когато го получите. Обичате, когато нещата си идват на мястото и най-накрая можете да разберете защо определено нещо се е случило. Това ви носи завършеност и изглежда, че транзитите, които ви придружават тази седмица, Близнаци, са тук, за да се уверят, че няма свободни краища. Искахте отговор и сега го имате. Какво ще правите със знанията си зависи от вас, но вие сте много добри в обработването на неща като промяна или новост. В известен смисъл тази седмица ви предоставя умствено-емоционалното „сигурно пространство“, което търсите. Тази седмица е за приемане на това, че можете. Приемането ви прави по-мъдър човек, Близнаци.

Зодиите, които ще мислят за раздяла с партньора през първото десетдневие на декември 2022 г.

Раздялата с половинката е момент, който определено не може да се нарече лесен. Хората правят всичко, за да запазят отношенията си, да и...

Късметче според зодията за тази седмица, 05-09 ДЕКЕМВРИ 2022

РАК

Точно сега бихте могли да имате нужда от малко мир, любов и разбиране и за щастие това ще получите тази седмица. Изглежда, че тялото ви е крещяло, а вие сте игнорирали искането му за почивка. Сега сте твърде уморени, за да положите усилия да направите каквото и да било и тъй като планетите подкрепят почивката и времето за размисъл, ще можете да спрете и да получите тази почивка, която заслужавате и от която се нуждаете. Това, което ще откриете е, че не можете да игнорирате тялото си и когато то започне да ви „говори“, трябва да го слушате. Това ще ви насочи към нова траектория и към здравословен живот. Точно това, от което се нуждаехте.

СТРЕЛЕЦ

Какво да подарите на любимите хора за годината на Черния воден заек?

Нова година е трогателно и много приятно събитие, а новогодишните празници се очакват с нетърпение в цял свят. Този празник се счита з...

Тази седмица ще разпали както вашето въображение, така и чувството ви за самоуважение, Стрелец. През тази седмица това ще звънне в главата ви: доверете се на инстинкта си. Доверете се на собствените си инстинкти. Забелязали сте, че всеки е „експерт“, а когато експертите са наоколо, неща като инстинкта остават на заден план. Вече не. Урокът ви тази седмица ви кара да знаете, че трябва да слушате какво ви казва сърцето ви и че не всеки всъщност е специалист по всичко. Доверете се на собственото си сърце и ум; ти знаеш какво да правиш. Сега от вас зависи да се доверите на чувствата си и да го направите въпреки това, което всички останали ви казват.

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 05-09 ДЕКЕМВРИ 2022

РИБИ

Колкото и да сте склонни да се съсредоточавате върху романтичните връзки в живота си, сега е време да прехвърлите погледа си към това, което обичате да правите. Това може да е цел в живота, кариерата ви или дори някакво ново и вълнуващо начинание. Венера в Стрелец управлява най-щастливата част от живота ви, която също е свързана с мястото, откъдето произтичат всички форми на изобилие. Независимо дали става въпрос за научаване на нещо ново или дори тръгвайки на пътешествието, за които сте мечтали, вие хващате своята нова посока.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com