4-те зодии, на които пълнолунието им влияе

13869
4-те зодии, на които пълнолунието им влияе
Снимка: iStock/Guliver

По един или друг начин Луната и различните й фази въздейства на всекиго. Това е естествено явление и е пряко свързано със зодиакалния ни знак. Науката разкрива, че по време на новолуние и пълнолуние гравитацията около Слънцето подсилва тази на Луната. Вследствие на това магнитно привличане има приливи и отливи. Сами може да си представите какво може да предизвика тази енергия върху някои хора.

Когато всеки зодиакален знак попадне под влиянието на Луната, то тя е нашата ментална вселена и буквално дърпа конците в живота ни. Може да предизвика промени в настроението и да наруши здравия ни разум. Разбира се, може да ни тласне и в другата посока - да стимулира сетивата ни и да ни даде сила, с която да преминем през всичко, пред което се изправим. Неслучайно повечето магически ритуали се извършват по време на пълнолуние.

Не е тайна, че някои зодиакални знаци са по-зависими от силата на Луната и се влияят от нейните действия. Ето кои са зодиите, които усещат напълно мощните ефекти на пълнолунието и стават непредсказуеми в такъв момент.

Тези зодии имат най-благия характер - Ти от тях ли си?

Стрелец

Стрелците са неземни натури, които са най-широко отворени към нови и иновативни неща. За тях няма нищо невъзможно и неслучайно попадат под странно влияние, когато настъпи пълнолуние. Тогава сякаш се освобождават от всичко и се превръщат в необуздани души, за които няма невъзможни неща. Те са емоционални и често не успяват да контролират чувствата си през тази фаза на Луната. След като приключи - забравят какво е било и са готови да градят нови огромни планове за предстоящото.

Под най-силно влияние на Луната са представителите на Стрелец, които са родени в последната част на годината. Те могат да излязат от "нормалното" за тях поведение и да станат коренно различен човек за няколко дни.

Везни

Едно малко пълнолуние е способно да наруши баланса и уравновесеността на Везните. Те по принцип са стабилни хора, които обичат да държат всичко под контрол и дори успяват да сдържат чувствата си, когато ситуацията го изисква. Тези качества ги губят като с магическа пръчка, когато настъпи пълната фаза на Луната. Тогава влизат в кожата на друг човек, който е способен да премине от едно настроение в друг. През главата му преминават куп шантави идеи, а повишената сексуалност става неудържима.

Една дума може да опише характера на всяка зодия

Козирог

Със сигурност пълнолунието не е сред любимите дни за всеки Козирог. Тогава в тях бушува непозната енергия и възбуда, с която не знаят как да се справят. Те обичат да държат нещата под контрол, но пълната Луна спъва намеренията им и ги кара да извършат нещо лудо, което ще им държи влага за дълго време. Един от начините, които те прилагат, за да канализират тази енергия, е в изкуството. Козирог са креативни хора и именно във фаза на пълнолуние те постигат най-сериозните си успехи. Тогава музата не ги напуска и са способни да осъществят най-смелите си идеи.

Овен

Най-силно се забелязва влиянието на Луната върху Овен. Те са истинско олицетворение на това какво може да причини пълнолунието на по-емоционалните хора. То засилва всички сетива и не само това. За секунди Овен може да премине в няколко емоционални състояние. Както се смее с глас и може да избухне в неудържим плач. Ревността им се засилва още повече, която в комбинация с неудържимата лудост и повишения сексуален нагон, то Овен е вулкан от емоции, който трудно може да бъде удържан, когато е под въздействието на пълната луна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com