5 елемента от зимния гардероб, които никога няма да излязат от мода

15732
5 елемента от зимния гардероб, които никога няма да излязат от мода
Снимка: iStock

Да си стилна през зимата е скъпо начинание. Но дори и тук можете да действате разумно. Просто купувайте неща, които никога няма да излязат от мода. Какви елементи от гардероба са това - ви казваме в материала.

1. Палто с права кройка

Един от най-важните елементи в гардероба на всяка модерна жена е палтото с права кройка. Това е универсален артикул, който си пасва отлично с почти всичко: пуловери, дънки и суичъри. Изберете спокойни неутрални нюанси - като бежово, горчица, светло розово или тъмно синьо. Това палто ще бъде стилно и спретнато - идеално за създаване на всякакви визии.

10 модни зимни тенденции, в които ще се влюбиш

2. Ботуши с груби подметки

Друга модна тенденция на зимния сезон са ботушите с груби подметки. Тези обувки са не само стилни, но и удобни. Съчетават се с всякакви връхни дрехи - страхотна инвестиция за вашия гардероб. Тези ботуши ще изглеждат модерни както през 2023 г., така и пет години по-късно, подчертавайки вашия стил и вкус.

3. Класически джъмпер

В днешно време навсякъде е овърсайз, но, предупреждава дизайнерът, е по-добре да не флиртувате с тенденцията, защото рано или късно тя така или иначе ще потъне в забрава. Вместо това е по-добре да си купите класически кашмирен или вълнен пуловер: той няма да излезе от мода. Това облекло си подхожда с дънки с висока талия, поли от туид и панталони – няма как да сбъркате: Можете лесно да създадете многопластова визия с такова нещо, ако носите отдолу риза с тънка яка.

6 есенни модни тенденции за 2023 г., от които е невъзможно да откъснете очи

4. Плетена шапка

Шапката е един от най-универсалните аксесоари, които винаги ще бъдат на мода. Съчетава се добре с палто, пухено яке и палто от овча кожа, създавайки модерен и топъл външен вид. Препоръчително е да изберете гладка плетка и да избягвате обърнат кант: това вече не е модерно. Освен това, никога не трябва да купувате шапки с шарки, кристали и други подобни: това само ще поевтини външния ви вид.

5. Право пухено яке

Правото пухено яке е идеално за създаване на модерен и стилен външен вид. Но тук трябва да обърнете внимание на дължината. Взимаме модели само до средата на бедрото или до долната част на прасеца. Да не са твърде обемни или украсени. Що се отнася до цвета, ние даваме предпочитание на синьо или черно: те винаги ще бъдат актуални. Това пухено яке може да се комбинира с различни обувки, като ботуши, боти и изолирани маратонки.

Модният дизайнер и дизайнер Наз Махер каза, че това знание ще ви спаси да не сте смешни през зимата и да спестите от бюджета си, като купувате само това, което винаги ще е на мода. Всичко, което е нужно да направите, е да добавите малко самочувствие и сте готови - страхотни сте!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно