5 женски трика, които мъжете не понасят, но дамите не знаят

1930
5 женски трика, които мъжете не понасят, но дамите не знаят
Снимка: Istock

Момичетата смятат, че тези пет „лайфхака“ ще им помогнат да зарадват мъжете, но не. Адекватните млади хора само бягат от това. 

1. Когато тя се прави на глупачка

Много жени смятат, че мъжете харесват, когато се смеят и се съгласяват с тях през цялото време. Така дамите се опитват да бъдат „идеалният спътник“, но в действителност това ги лишава от тяхната индивидуалност. Освен това, потискането на истинските ви емоции не е добра идея, всеки психолог ще ви го каже. И най-интересното е, че за адекватен мъж просто ще бъде неудобно да бъде в компанията на тесногръдо момиче, дори и да се преструва. И за човек, който ще се радва на факта, че е по-умен от жена си... Сигурна ли си, че искаш да свържеш живота си с някакъв домашен тиранин?

4 типа женско поведение, които подлудяват мъжете

2. Не си позволява да бъде несъвършена

Жените често са сигурни, че мъжете трябва да принадлежат само на идеални красавици. Изненадващо, много хора не прилагат подобни критерии към момчетата: малко по-красив от маймуна, както се казва, и това е добре. В резултат на това нещастните момичета прекарват много време и енергия, за да поддържат безупречен външен вид, но това е само пътят към вечно състояние на тревожност и шанс да се загубят.

3. Постоянно се прави на жертва

Разпространено е и мнението, че мъжете харесват слаби и беззащитни жени. Опитвайки се да бъде същото момиче, което постоянно трябва да бъде спасявано, момичето не само губи всякаква независимост, но и шанса да започне връзка с подходящ мъж. Да, момчетата, които искат да изградят равни отношения, ще бягат от пасивен и безпомощен партньор. Това е основата.

Ако една жена е силна, тя никога няма да търпи подобно мъжко поведение

4. Когато жената се отказва от амбициите си

Освен това, жените често са сигурни, че мъжете харесват партньорките им да ги гледат в устата, да се възхищават на постиженията им и да пренебрегват собствената си реализация. Дамите във връзките се опитват да бъдат дребни и скромни, за да не „застрашават“ половинката си. Но момчетата, които търсят сериозна връзка, напротив, ценят жени, които имат свои собствени цели и стремежи.

5. Когато се страхува да изрази мнение

Момичетата често пазят личното си мнение за себе си, страхувайки се от конфликти с мъжа. Някои дори се опитват да се впишат, въпреки че това противоречи на собствените им убеждения. Очевидно този подход само потиска тяхната идентичност. И отново, разбира се, има мъже, които ще се радват да изградят връзка с момиче, което няма собствено мнение. Но смятате ли, че ще сте щастливи с такъв партньор до себе си?

Наложените стереотипи за това какво уж харесват мъжете в жените вредят на всички „участници в процеса“. Изглежда, че е време всеки да се научи как да изразява истинските си емоции и да поставя граници, за да създаде здрави и равностойни взаимоотношения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com