5 начина да разпознаете, че мъжът пред вас е Дон Жуан

15632
5 начина да разпознаете, че мъжът пред вас е Дон Жуан
Снимка: iStock/Guliver

Е, кой иска да живее с мъж, който преследва всяко нещо с пола? Но не винаги е възможно да разпознаете един женкар веднага!

Някои дами са убедени, че жаждата за любовни приключения не е нищо повече от обикновен навик, близък до тютюнопушенето или хазарта. И всеки навик при желание може да бъде изкоренен по един или друг начин.

Комплексът "Дон Жуан", или защо са му на мъжа много жени

„Когато напуска някоя жена, той не го прави, защото изобщо не я желае вече. Хубавата жена е винаги желана. Но той желае друга и р...

Други категорично не са съгласни с първото, като твърдят, че страстта към жените отразява самата същност на човек, неговия истински характер, даден му от раждането.

А да чакаш един женкар да се промени, е толкова глупаво, колкото да изискваш от левичар да стане десничар. Но защо тогава от най-заклетите женкари често се оказват примерни семейни мъже и прекрасни бащи?

Първо, най-важното е желанието на мъжа. Ако иска да направи по-дълга разходка и е против някой да посегне на свободата му, той честно признава и не подвежда жената.

Второ, поведението на човек до голяма степен зависи от възпитанието и средата, в която е израснал. Ако в детството му е казано, че е красив и самото момче е видяло проява на симпатия към неговата личност от страна на момичетата, как може в крайна сметка да порасне?

На трето място, тази черта се влияе от качествата на самата личност (мироглед, темперамент). Ако един мъж е сигурен, че флиртът е нормален, той дори не знае срещу какво се борите.

5-те опасни капана на връзката с красив мъж

Много зависи от това какъв тип красив мъж влиза във вашата мрежа. Ако имате късмет, това ще бъде мъж, който възприема красивата си черу...

Слабостта по жените не е болест, а начин на живот, или по-скоро неин етап. Както показва практиката, почти всички мъже я имат, някои по-рано, други по-късно. И е трудно да се каже кое е по-добре – да изживееш целия си живот в хармония и да станеш Дон Жуан в зрялост, или да се заблудиш в младостта си и да се установиш после.

Как да разпознаем мъжа, който е на етапа на Дон Жуан

• Външният вид на женкаря е абсолютно безупречен: той е спретнат и поддържан, облечен е по последна мода, всичките му неща са подбрани с вкус.

• Той е много учтив, усмивката му и погледът му в очите са буквално хипнотизиращи, а маниерите на джентълмен със сигурност ще предизвикат възхищение.

• Той е общителен, весел и остроумен, има голям кръг от приятели, обича да бъде център на внимание.

От кои мъже трябва да се пазите?

Всички мъже са различни и не могат да бъдат сложени под общ знаменател. Много често някои представители на силния пол приличат на човек...

• Способен да прави възвишени комплименти, използвайки цялата сила на своето красноречие.

• Отначало той само ще ви се възхищава, умело и сръчно ще се адаптира към вас, без да каже нито дума против, докато упорито хлътнете по него.

Разбира се, това не са всички характерни черти на женкаря. Като цяло, той се нуждае от максимален устрем: любовни приключения, несериозно отношение към жените, където играта е само на резултат - колкото повече, толкова по-добре.

Но ако все пак сте се поддали на очарованието на светеца, не драматизирайте ситуацията. Просто не изглеждайте така, сякаш сте готови да го последвате до края на земята.

По-добре се опитайте да станете за него надежден и верен приятел. Ако той спре да ви вижда като друга налична мишена, е по-вероятно да станете единствената за него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com