5 неща в къщата, които плашат щастието и привличат неприятности

1326
5 неща в къщата, които плашат щастието и привличат неприятности
Снимка: iStock/Guliver

Домът е не само място за живеене, но и концентрация на определена енергия. Вещите оказват силно влияние върху „настроението” в дома ни. Правилно подредените вещи създават положителна енергия в дома, привличат щастие и любов. Нещата с негативно послание носят със себе си съответна атмосфера, плашат късмета и привличат лош късмет и болест.

Петте основни неща, от които трябва незабавно да се отървете

Счупени предмети

Такива неща „разрушават“ правилната атмосфера в къщата, създавайки почва за различни неприятности: провали в кариерата, провали в любовта, болести и всякакви други неприятни ситуации. Ако в дома ви има предмети, които се нуждаят от ремонт или възстановяване (счупена кафемашина, счупена верижка на бижута, дефектен часовник и т.н.), не забравяйте да поставите всичко в ред. Ако ремонтът не е възможен, просто ги изхвърлете.

Тези предмети носят нещастие - веднага ги изхвърлете

Картини с „тъмен“ смисъл

Откажете се от всякакви картини и изображения с „тъмен“ смисъл, дори да са признати за модни хитове. Не забравяйте, че домът винаги е отражение на нашите желания и мечти.

Всякакви „мрачни“ рисунки, поставени в къщата, сеят в нас не само съответните мисли (депресия, гняв, агресия), но и привличат подобни ситуации. Такъв черен списък може безопасно да включва картини, изобразяващи оръжия, тъмни фантастични герои, странни хора и всичко, което изглежда плашещо и негативно.

Символи на смъртта

Тази категория включва изсушени живи растения, препарирани животни и фигурки със специфично значение. Вашият дом трябва да излъчва енергия, радост и живот, а не обратното.  Нещата, които символизират смъртта, поглъщат вашата лична енергия, в замяна ви дават липса на сила, лоши мисли и тревожни чувства.

Тези предмети носят нещастие - веднага ги изхвърлете

Стари брави без ключове

Често в къщата ни може да има стари ключалки без ключове, от които по незнайни причини не можем да се отървем. Такива неща обаче са предмети, които „затварят“ вратата към щастието и късмета. Ето защо не е препоръчително да ги държите в дома си, освен ако не смятате да правите нови ключове за ключалките и така да им вдъхвате живот.

Не забравяйте да изчистите дома си от такъв боклук, за да подновите вътрешната си енергия и да отворите достъп до положителни вибрации.

Съдове с дефекти

Неслучайно нашите баби често казват, че „съдовете с пукнатини в къщата означават пукнатини в брака“. Това твърдение се отнася не само за личния живот на семейните мъже, но е и доста подходящо за описание на определена атмосфера в любимия им дом. Съдовете с всякакви дефекти трябва безмилостно да се изхвърлят в кофата за боклук: те абсорбират твърде много енергия около себе си.

Искате ли да постигнете успех не само на личния фронт, но и да се отървете от много други дребни проблеми? След това се уверете, че в дома ви има само здрави сервизи и съдове без дефекти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите

Повишен риск от излагане на токсични метали може да предизвика пушенето на вейп, установява проучване

Колко е дълъг тунелът под Ламанша

5 правила за отслабване без излишен стрес

Как е истинското име на Джордж Оруел

Внезапен прилив на сили и още 5 феномена, които се случват на човек преди края му

Кой е най-големият град на остров Гренландия

Кой е най-големият град в Шотландия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com