X
 
 

5-те най-атрактивни мъжки зодии

7179 0
photo of 5-те най-атрактивни мъжки зодии
Снимка: iStock/Guliver
Ако в разбирането на мъжете, очарованието у една жена се проявява, чрез нейната разкрепостеност, то тогава, повечето дами вярват, че привлекателните мъже са чувствени, страстни и емоционални хора.

И така, кои от 12-те зодии в зодиака, на които безспорно може да се даде титлата на най-очарователни? Разберете сега:

Това е най-сексуалната зодия за 2020

Сексуалността не е младост и красота! Три са нещата, които не играят в нейна полза - възраст, външен вид и характер. Сексуалността не з...

Овен

Силен, смел и в същото време искрен и обичащ мъж, Овенът може да се състезава с всеки, който умее да очарова от пръв поглед. Този упорит любимец на жените е готов да използва всякакви средства, така че заветната риба да попадне в мрежата му. Той не е романтик, но в името на жената мечта е способен на серенади, букети и красиви ухажвания. И какво чувство за хумор има само! С тази усмивка на изкусител, наивните жени бързо попадат за куката му.

5-те най-атрактивни женски зодии

Рак

5-те най-опасни зодии

По правило, при разследване на различни престъпления, детективите не се фокусират много, върху зодията на заподозрения. Оказва се обаче...

Мъжът представител на зодия Рак е наистина затворена и неизследвана книга. Той държи в себе си море от чувственост и емоционалност. На пръв поглед този особено бележит срамежлив мъж притежава невероятна привлекателност. Той е мек и дружелюбен, но в същото време студен и недостъпен. Ракът със своята откъснатост предизвиква още по-голямо желание да разкрие и да го опознае по-добре. Темпераментните и активни жени често откриват, мъжете от зодия Рак са много привлекателни.

ОСТАНАЛИТЕ ТРИ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители