5-те най-зли свекърви сред знаците на Зодиака

23944
5-те най-зли свекърви сред знаците на Зодиака
Снимка: iStock

За майките от някои зодии е по-трудно да пуснат сина си и да приемат факта, че сега те не са единствените жени в живота им.

1. Дева

Придирчива и изключително внимателна. Все пак трябва да се търси такъв педант като свекърва-Дева. Ако снахата забрави да подреди рафтовете в хладилника, не глади бельото или избърше праха по первазите на прозореца, тя със сигурност ще забележи това и ще я упрекне за нейната небрежност. И не го прави от злоба. Просто Девите  са перфекционисти.

Също така свекървите-Дева не виждат лични граници, когато става въпрос за здравето на хората, за които се грижат. Можете да се сприятелите с такава жена, ако следвате нейните правила.

Тези зодии са ТОП свекърви

2.  Рак

Гостоприемни и икономични. Но това е само едната страна на свекървата Рак. Втората не е толкова сладка. Жените от този знак са силно привързани към синовете си, така че снахата за тях е враг, който я е отделил от детето й, дори и да е пораснало. Такава майка е сигурна, че само тя знае от какво се нуждае синът й, а съпругата му винаги греши. Снахите трябва да бъдат подготвени за факта, че проблемите със съпруга й веднага ще станат общи - майка му няма да пропусне възможността да се намеси.

3.  Овен

Импулсивна и активна. Свекървата Овен най-добре знае кое е правилно. Да спориш с нея няма смисъл, тя има сили да се пребори. Тази жена е лидер, свикнала е да бъде номер едно във всичко, включително и в семейството. Такава майка е с остър език и не пести думи, но след това съжалява, че е изговорила тези неща и първата предприема стъпка към помирение.

Каква е свекърва ви според зодията

4.  Телец

Нетърпелива и с добра интуиция. Свекървата Телец е сигурна, че трябва да е наясно с всичко, което се случва в семейството на сина й. Заради това той може неочаквано да дойде на гости или да се обади няколко пъти на ден, за да не пропусне нещо важно. Често опитите да й се обясни, че подобно поведение е досадно, водят до кавга. Конфликтът за свекърва-Телец ще бъде повод да се оплаче на сина от снаха и той най-вероятно ще слуша майка си, а не съпругата си.

За да подобрите отношенията си, трябва да усвоите нейните собствени методи - натрапчиво да я каните гости, да пазарувате заедно, да се интересувате от живота й и т.н. На нея бързо ще й омръзне подобно поведение, а свекървата буквално ще избягва компанията на снаха си.

5.  Скорпион

Доминираща и импулсивна. Свекървата Скорпион е умна, хитра, наблюдателна и отмъстителна. Нейното гостоприемство често е само привидно. Такива жени знаят как да контролират чувствата си. Могат да възникнат трудности в общуването, ако свекървата престане да се чувства необходима. За да не се случи това и гневът ѝ да не падне върху семейството, снахата трябва да бъде първата, която от време на време поема инициативата в общуването - питайте за съвет, интересувайте се от нейните дела, поканете я на гости и не забравяйте да я поздравите за празниците.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим
Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Пържените кюфтета са едно от най-хубавите угощения в кухнята. И тук сме ви подготвили феноменална рецепта, за да станат сочни и да се топят в устата,...