5-те зодии, които се привързват СИЛНО към половинката си

126982
5-те зодии, които се привързват СИЛНО към половинката си
Снимка: iStock/Guliver

В астрологията един от основните фактори, оформящи характера на човек, е съотношението на зодиакалния му знак към един от 3-те вида енергия.

По правило отношението на мъжа към жената се изгражда не само въз основа на неговата зодиакална принадлежност. Има много други фактори, които влияят дали един мъж ще възхвали любимата си или не. Според статистиката собствениците на определени знаци на зодиака все пак са по-надарени с качества, благодарение, на които успяват да направят половинката си щастлива. Те са способни да отрупват с внимание, грижа и любов. Кои са тези късметлии, научете сега:

5-те зодии, които се привързват СИЛНО към половинката си

3-те зодии, които никога НЯМА да останат сами

Всички ние си мечтаем един ден да срещнем своята половинка и да заживеем живота, който винаги сме си представяли. Понякога ние сме тез...

Телец

Изглежда студен и недостъпен. Телецът всъщност има топло и добро сърце, в което е готов да пусне само избраника/та. Този, който със своята преданост и женска мъдрост, ще може да вдъхнови неограничено доверие у него. Телецът, най-вероятно, няма да се отдаде на жена с ласкателни комплименти и небрежно да я дари с пари. Неговата половинка ще се радва на комфорт или духовна топлина.

Рак

Нежен, чувствителен и бащински грижовен. Представителят на зодия Рак може да направи половинката си истински щастлива. Той се отнася към нея като към крехко цвете, което се нуждае от постоянна грижа. Топли гушкания и вкусни вечери, са част от начините да изрази привързаността си. На Рак може да разчитате и да сте сигурни, че няма да ви предаде.

Лъв

4-те зодии, които вечно СТРАДАТ по някого

Има зодии, за които любовта е болна тема. И това ги съпътства почти през целия им живот. Това са 4-те зодии, които вечно страдат по н...

Лъвът не е човекът, който ще седне с любимата си под луната, ще чете романтични романи, очарован от красота или оригиналност. По-скоро той самият би предпочел да чуе серенади по свой адрес. Въпреки това, цялата огромна любов, на която е способен ще подари на другаря си.

Дева

Зодията Дева е грижовна и обичаща. Отлична е за съпруг и баща. Девата е интелигентен и прагматичен, целенасочен и отзивчив. Тази зодия е достойна за семеен човек и отговорен работник. С него винаги е уютно и спокойно, дава стабилност и увереност в бъдещето. Готов е на всичко за семейството и за любимите си.

Козирог

Този представител на зодиака ще ви гарантира стабилност, удобно бъдеще и силно рамо - това е, което Козирогът може да даде на любима жена. Той изобщо не е от онези мъже, които се опитват да излъжат, за да угодят. Козирогът е конкретен и задълбочен. И ако в живота му се появи любима жена, той ще направи всичко възможно, така че тя да не се нуждае от нищо. Освен това Козирогът ще остане лоялен към нея до края на дните си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com