5-те зодии, които ще са най-ВЛЮБЕНИ през 2018 г.

288303
5-те зодии, които ще са най-ВЛЮБЕНИ през 2018 г.
Снимка: Istock/Guliver

Това са зодиите, за които любовта ще е всичко през 2018 г. Ето кои са те и какво ги чака в личен любовен план.

ОВЕН

Необвързаните: Животът ви ще се преобрази. Любовта ще ви даде нов лъч светлина, от който наистина имате нужда. Напоследък в душата ви е мрак. Ще дойде човек, в когото ще припознаете самия себе си. Ще усетите връзка, която ще ви даде надежда, че може би това е човекът за цял живот. Всичко това ще се случи през пролетта.

Обвързаните: Време е да побързате, защото животът никого не чака. Много се бавите с личните си планове и реално нищо ново не ви се случва. За кога чакате? Създайте семейство и предприемете онази сериозна крачка, която ще ви плаши. Тогава чак ще видите какво е щастието. Любовта я имате и тя ще бъде до вас завинаги.

РАК

Необвързаните: Старата любов ръжда не хваща. Сигурни сме, че сте чували този израз, но никога не сте и предполагали, че ще го използвате за себе си някой ден. Първите месеци на 2018 година ще ви срещнат с любовта на живота ви, с която пътищата ви са били разделени в даден етап от живота ви. Всичко ще се върне десетократно по-хубаво. Само почакайте.

Обвързаните: Няма сила на света, която да ви убеди, че има по-подходящ човек за вас от този, с когото сте в момента. И това е истината. Бъдете сигурни, че сте намерили своята половинка в живота и сега е времето да създадете здраво и щастливо семейство. В най-горещите дни на лятото може би ще научите най-вълнуващата новина в живота си. Ще ставате родители.

ДЕВА

Необвързаните: Бъдете по-смели в решенията си и действайте, без да мислите толкова за последствията. Ако има човек, който владее мислите ви, просто действайте и направете всичко възможно да стане ваш. Това може да се случи, само ако се откриете на 100% и забравите за пречките. Всичко е възможно.

Обвързаните: Чака ви сватба! Честито и изобщо не се озъртайте настрани, защото става дума точно за вас. Ще запомните 2018 година със своя най-специален ден. Предложението за брак ще ви дойде като най-хубавата изненада в живота ви. Само почакайте сватбения си ден...

СТРЕЛЕЦ

Необвързаните: Не бързайте със заключенията. Има човек, който може би не изглежда заинтересован от вас, но всъщност вътрешно умира да бъде с вас. Истината е, че понякога неувереността играе лоша роля в любовта. Огледайте се и вижте с кого прекарвате най-голяма част от времето си. Този човек е влюбен във вас и тепърва предстои най-вълнуващата връзка в живота ви.

Обвързаните: Понякога си мислим, че сме с най-точния за нас човек, а се оказва точно обратното. През 2018 година ще разберете, че любовта не е това, което имате. Още през февруари ще се разделите, но не бързайте да тъжите. Това е най-хубавото нещо, което сте правили, защото ще остъпите място на Единствената любов, която ще преобърне живота ви. Юни месец ще срещнете своята сродна душа.

ВОДОЛЕЙ

Необвързаните: Чака ви най-романтичната година, която някога сте имали. По някаква причина ще бъдете неустоими в любовта. Ще имате няколко романтични връзки, страстни нощи и невероятни изненади, които ще стоплят сърцето ви и ще ви накара да полетите от щастие. Изберете един от тези обожатели, защото правилният избор ще бъде изключително важен за живота ви по-нататък.

Обвързаните: Март месец ще бъде съдбоносен за вас. Очаква ви най-голямата ви и щастлива новина. Ще ставате родители! А любовта на живота ви вече стои до вас, не се съмнявайте в това. Новината ще ви направи най-щастливите хора на света. Порадвайте се на това безценно време от живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com