5-те зодии, които трудно поемат отговорност за действията си

10447
5-те зодии, които трудно поемат отговорност за действията си
Снимка: iStock/Guliver

Ежедневно се сблъскваме с всякакви характери, както и в приятелския си кръг имаме хора с различни възгледи, отрицателнни черти, мнения, предпочитания и т.н. Обаче крайно неприятно е, когато човекът срещу нас не се и опитва да поеме отговорност за грешките и постъпките, които е извършил. Върху този негатив от характера е възможно да има влияние и зодиакалният знак, под който даден човек е роден. А ето и представителите на кои 5 зодиакални знака са склонни да бъдат не толкова отговорни и честни:

Дева

Любовта ще завладее тези знаци на зодиака до края на годината

Тази година отваря нова глава в личния живот на всички зодии. Годината на Водния син тигър ще внесе нови неща в личния живот на всички ...

Може дори да ви се струва странно, че перфектционист и прагматик като Девата е възможно да не поема отговорност за действията си, но това е самата истина. Те не мислят, че са допуснали някаква грешка и винаги се стараят да са от страната на жертвата. Представителите на този знак обикновено прехвърлят вината винаги на някой друг.

Рак

Раците реагират прекалено емоционално на всяко нещо в живота им, но не се замислят, че те може сами да са провокирали подобни събития. Обикновено отдават вината за появилите се проблеми на съдбата и лошия късмет и никога на себе си. Не умеят да признаят, че не са направили нужното или че са сгрешили. 

Близнаци

Неприятната истина за всяка зодия

Никой не е роден съвършен. Дори ако човек привидно изглежда напълно перфектно, то той най-вероятно крие някакви свои недостатъци от ост...

Близнаците са твърде безгрижни, свободолюбиви и безотговорни, за да се замислят дори за миг, че може да са породили някакъв проблем. Най-често при възникнали усложнения и спънки те обичат да се укриват или да изчезнат, докато нещата утихнат. Изобщо не е в природата им да поемат отговорност и да бъдат сериозни.

Риби

За Рибите, всички неволи, които се случват в живота им, се дължат на съдбата и лошия им късмет. Те също като Девите винаги се смятат за жертва на живота и не търсят проблема никога в себе си. Това се приема и като спънка за тяхното развитие и усъвършенстване, но не виждаме потенциал в „проглеждането“ им. Голяма част от нещата, които им се случват, всъщност са породени не от действието им, а от тяхното бездействие.

Скорпион

5 зодии, които стават безпощадни, ако се почувстват застрашени

Всички хора имаме по две страни - добра и лоша. Това е в сила и за зодиите. Вижте кои са 5-те най-жестоки зодии и кои са техните най-тъ...

Скорпионите са крайно недоверчиви към всеки човек и обикновено, когато се случи нещастие или нещо в техе ущърб, на първо място те обвиняват някой близък човек. Те са злопаметни и отмъстителни, не прощават лесно и не могат да видят грешката в себе си, следователно не поемат и никаква отговорност за случващото се. Тази им негативна черта ги задържа прекалено дълго на едно място, което допълнително задълбочава проблема и не могат да продължат напред постарому.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com