5-те зодии с нова връзка през МАРТ

7008
5-те зодии с нова връзка през МАРТ
Снимка: iStock

ДЕВА

Всичко, което сте искали от сегашната си връзка, е сякаш в зоната на здрача. Вашият човек не дава нищо и любовта е слаба в най-добрия случай. Наистина искахте цялото нещо да е сякаш "безкраен меден месец" и това, което имате сега, е непрекъсната молитва да ви спаси от тази пустош. Хубавото е, че има някой, който се интересува от теб и всичко, което трябва да направите, е да кажете „да“ и той може да бъде ваш. Това ще бъде ли любовта на живота ви? Силно вероятно.

6 зодии с късмет във всичко през МАРТ

През март ще има промени, късмет и успех в живота на 5 знака на зодиака

С настъпването на пролетта много промени ще настъпят в живота на част от зодиакалните знаци. Всички промени ще бъдат само към по-добро....

ВЕЗНИ

Това, което ви пречи да изпитате любовта, която искате, се крие във факта, че сте се страхували да посегнете и да получите това, от което имате нужда. И имате нужда от любов, обич и ... изцяло нов човек, с който да изживеете това. Настоящият ви любовен живот ви предлага много малко, но вие сте някак подписан, подпечатан и предоставен на този човек за цял живот. И така, това, което вярвате, че ще „свърши работа“ е да намерите себе си и някого, с когото да влезете в уж тайна афера. А от там нататък, звездите ще ви водят.

РАК

Чувствате се, че заслужавате изцяло нов живот и ще измислите начин да го получите. Може да сте заседнали в брак без любов или просто не сте доволни от това, което имате и смятате, че единственият начин да започнете живота си отново, е като започнете афера с някой, който ще повдигне настроението ви и ще ви накара да се почувствате отново цялостни. Преди всичко обаче не попадайте в порочен кръг на лъжи. Ако имате нещо неприключено, първо сложете точка. От там нататък вратата към любовта ви е широко отворена.

ВОДОЛЕЙ

5 зодии, които могат да съсипят живота на човек

Всеки знак от зодиака съдържа уникални характеристики. Някои от тях са подозрителни и чувствителни, други са мили и състрадателни, а тр...

Мислиш, че знаеш какво трябва да подобриш в сегашната си връзка и това е... пътуване. Връзката ви се нуждае от новост, искра, нещо, което знаете, че е възможно, но е паднало някъде по пътя. Планетите ви карат да се чувствате сякаш времето е мимолетно, предизвиквайки чувство на смъртност и неизбежност. Животът е кратък и вие искате да изпитате любовта във всичките й безброй форми. Този месец е перфектното време за това!

Тези зодии ще намерят нова работа през март

ОВЕН

На път сте да преживеете истински възход във връзката си и това е, защото най-накрая започвате да приемате, че е добре да покажете уязвимост. Виж, никой на земята не би могъл да те обвини, че си непокорен, когато става въпрос за любов; все пак любовта идва с болка, но какво е животът без любов? Партньорът ви се опитва да ви насочи към уязвимата страна от дълго време и този март най-накрая ще разберете какво означава това. И ще става все по-хубаво!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 7 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 7 май /валутен калкулатор/

Кога е най-добре да се пие черен чай

Кога е най-доброто време за пиене на зелен чай

Кои чайове помагат за успокояване на нервен стомах

Кои чайове се препоръчват за добър сън

Каква опасност ни носи преяждането с яйца

Какво първо да направим при преяждане

Защо китайците се страхуват от слънцето и никога не се пекат?

Гергьовден 2024 – всичко за празника на едно място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com