5 топ идеи за костюм за Хелоуин

4771
5 топ идеи за костюм за Хелоуин
Снимка: maskata-shop.com

При избора на костюм за Хелоуин наистина има много възможности за въображение. Основното нещо е да не забравяте да фантазирате и реализирате интересни идеи.

Не можете да решите какъв искате да бъдете за Хелоуин? Ние имаме най-добрите костюми за Хелоуин. Затова ви подготвихме 5 топ идеи за костюми за Хелоуин, за да направите скок в забавното и незабравимо преживяване с тези костюми. Ако искате да разгледате голяма гама различни видове и модели може да проверите тук : Костюми за Хелоуин от Maskata-shop.com

А ето и списъка с предложенията :

1. Костюм на вещица

Вещицата обикновено се изобразява на метла, но да я носиш цяла вечер не е много удобно. Заменете я с магическа пръчка, тиква или череп. И не забравяйте да си купите заострена шапка. Дългите изкуствени нокти и многото големи бижута също са добро допълнение към визията.

Можете да възпроизведете външния вид на известна вещица като Малефисент. Основната характеристика на този герой са острите скули. Можете да ги направите с помощта на професионален грим. Оцветете се възможно най-светло, нарисувайте широки стрелки на очите, залепете изкуствени мигли. Направете устните яркочервени и възможно най-графични. Сянката под скулите може да се подчертае с черно или тъмнокафяво.

Между другото, друг филмов герой, Харли Куин, наскоро стана популярен на партитата за Хелоуин. Въпреки че не е от злите духове, тя изглежда страховито. За да приличате на приятелката на Жокера, изберете плътен рус цвят. Използвайте розови и сини сенки за очи. Нанасяйте небрежно, като спускате сенките под очите, за да симулирате размазан грим. Нанесете червено червило и нарисувайте сърце на бузата с черна очна линия.

2. Костюм на вампир

Ако искате мъртвите да изглеждат по-красиви, дайте предпочитание на образа на вампир. Хубавото на костюма на вампир е, че изобщо не се нуждаете от костюм, тъй като запазената марка на героя са неговите кътници. Просто носете лек грим и бели или червени контактни лещи без диоптри и никой няма да посмее да се приближи до вас, без да бъде ухапан.

За тази визия, разбира се, са нужни страховити кътници, които могат лесно да се купят в интернет или в специализиран магазин. Можете да си купите и изкуствена кръв, която ще капе от ъгълчето на устните ви с ярко алено червило. Тук не можете да се притеснявате от ясно очертание, напротив, по-добре е да го направите леко размазано. Косата е добре да бъде права и гладка, най-добре ако е чисто черна или бяла. Можете също така да си купите перука.

3. Костюм на зомби

Зомбито е един от най-популярните герои за Хелоуин. Зелената кожа, разкъсаните дрехи и ярките лещи ви помагат да се превъплътите в труп, който е възкръснал от земята.

Просто изберете ежедневни дрехи като тениска и дънки.Ако обикновената визия е твърде клиширана, изберете костюм на готвач, лекар или пилот. Всеки от тях може да се превърне в зомби - в това е красотата му. Можете да оцветите кожата не изцяло, а в отделни зони.

4. Костюм на медицинска сестра

Червените петна от кръв на бял фон са много плашещи: те могат да бъдат направени и със специална боя. Основата за това е костюм на медицинска сестра.

Аксесоарите в тази визия не просто завършват костюма, а създават основа за него. Това могат да бъдат "кървави" спринцовки или скалпели, фонендоскоп или превръзки. Гримът може да бъде в червено: ярко червило и акцент върху очите. А червените лещи ще направят визията още по-опасна.

5. Костюм на тиква

Интересно решение е да се създаде костюм в два цвята: оранжево и черно. Можете да ги редувате: например да изберете райе. Или направете горната част яркооранжева, а долната - черна. Ако изберете вариант с маска за лице във формата на тиква, тогава основният костюм трябва да изглежда по-спокоен. Например изцяло черно с оранжеви аксесоари: бижута, чанта. Също този образ се допълва добре от смокинг в жълто-оранжеви тонове.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com